Opplev Crystal Palace FC på Selhurst Park

Everton spiller på Goodison Park

Crystal Palace har base i South Norwood i Croydon i sør-London. Hjemmearenaen er Selhurst Park (siden 1924) og fra januar 2015 er Alan Pardew manager. Klubben ble grunnlagt i 1905. Klubben har kallenavnet "The Eagles", og har spilt i Premier League sammenhengende siden mai 2013. Det er få hotell ved arenaen, de nærmeste er i Croydon. Vi anbefaler hotell i London sentrum med gode transportmuligheter.

Crystal Palace

 

Kjære kunde.

På grunn av de gjeldende omstendighetene har vi dessverre stengt vår søkefunksjon for alle fotballreiser inntil videre. Men – vi kommer tilbake! Ønsker du informasjon om når disse reisene er oppe og går igjen, kan du melde deg på vårt nyhetsbrev her, eller fylle inn e-postadressen din i feltet under for kun varsling.
Ønsker du å bestille kun hotellovernattinger? Hoteller kan du fortsatt bestille her.

Viktig informasjon:

Det hender at en lørdagskamp blir flyttet til søndag, noen ganger også til mandag. Vi anbefaler at du er på reisemålet fredag til mandag for en helgekamp, og tirsdag til fredag for en midtukekamp. Endring av kampdag kan skje på kort varsel. Ønsker du å endre reisen pga. endret kampdato, må du selv dekke de endringsgebyrer som ev. påløper for fly og hotell.

Arenaens adresse:
Selhurst Park,  London SE25 6PU

Hvordan ta seg til arenaen:
Ta toget fra Victoria stasjon til Thornton Heath eller Selhurst stasjon.

Se stadionkart over Selhurst Park