Fotballreiser Atletico Madrid

Fotballreiser Atletico Madrid

Kjære kunde.

På grunn av de gjeldende omstendighetene har vi dessverre stengt vår søkefunksjon for alle fotballreiser inntil videre. Men – vi kommer tilbake! Ønsker du informasjon om når disse reisene er oppe og går igjen, kan du melde deg på vårt nyhetsbrev her, eller fylle inn e-postadressen din i feltet under for kun varsling.

Mens vi venter – ta godt vare på hverandre! 

Klubben ble grunnlagt i 1903 og hovedmotstanderen er Real Madrid. Spiller sine kamper på Vicente Calderón Stadium, med plass til 55 000 tilskuere. I 2016 skal flytter de til Estadio La Peineta med plass til 77 000. De kalles også for “Los Colchoneros”, “Los Rojiblancos” og “Indios”, og har vunnet La Liga ti ganger. Klubben er største utfordrere til å ta tittelen fra Barcelona og Real Madrid. Se stadionkart over Vicente Calderon Stadium


Alle kamper med Atletico Madrid

Atletico Madrid

 

Viktig informasjon:

Det hender at en lørdagskamp blir flyttet til søndag, noen ganger også til mandag. Vi anbefaler at du er på reisemålet fredag til mandag for en helgekamp, og tirsdag til fredag for en midtukekamp. Endring av kampdag kan skje på kort varsel. Ønsker du å endre reisen pga. endret kampdato, må du selv dekke de endringsgebyrer som ev. påløper for fly og hotell.

Arenaens adresse:
Paseo Virgen del Puerto 67, 28005 Madrid

Hvordan ta seg til arenaen:
Ta Metroens linje 5 til Pirámides stasjon.