Fotballbilletter til Arsenal

Fotballreiser til Arsenal

Arsenal er ett av topplagene i Premier League og har vunnet mange liga- og cup-titler. Laget hører hjemme i Islington i nord-London, der hjemmearenaen er Emirates Stadium – som tar 60 000 tilskuere. The Gunners, som laget kalles, spiller i røde skjorter. Klubbens fans kalles for Gooners. Se Arsenals spilleskjema nedenfor, sjekk ut arenakartet, få inspirasjon til kampdagen og kjøp en komplett fotballreise.


Se arenakart over Emirates Stadium

Kommende storkamper

Kampdato Match Arena Liga  
2 mai Arsenal vs. Liverpool Emirates Stadium English Premier League Kjøp billett

Alle Arsenals kamper

Arsenal

 

Fotballturen går til Arsenal - Emirates stadium
Fotballturen går til Arsenal og Emirates stadium

Etter en solid frokost på hotellet, starter dagen for min kollega Kim og jeg i fotballens tegn. Det er kick off kl. 20.00, og det er Arsenal – Manchester United som møtes i FA Cupen. Før det skal vi oppleve den fantastiske engelske fotballkulturen.

Av Ronnie Persson og Kim Johansen, fotballspesialister hos Apollo Reiser
Les videre og få tips til din egen fotballreise


Viktig informasjon:

Det hender at en lørdagskamp blir flyttet til søndag, noen ganger også til mandag. Vi anbefaler at du er på reisemålet fredag til mandag for en helgekamp, og tirsdag til fredag for en midtukekamp. Endring av kampdag kan skje på kort varsel. Ønsker du å endre reisen pga. endret kampdato, må du selv dekke de endringsgebyrer som ev. påløper for fly og hotell.

Arenaens adresse:
Avenell Road, Highbury, London N5 1BU

Hvordan ta seg til arenaen:
Ta Piccadilly Line til Arsenal stasjon. Gå deretter i 3 minutter til arenaen.