Billige flybilletter

Med Apollo kan du bestille billige flybilletter til våre mest populære charterreisemål for sol og bad, eller reise jorda rundt med rutefly. Våre charterfly har som regel en reiselengde på 1-2 uker. Ruteflyene tar deg til destinasjoner verden over, som til storbyer som Roma, Paris og New York eller til varmere steder som Malaga, Palma, Kanariøyene eller Mauritius. Du bestemmer selv reiselengden, prisen, flyruten og flyselskap.

  • Reis over hele verden

  • Velg mellom 400 flyselskap

  • Fra de fleste avreiseflyplasser i Norge

  • Velg å fly i økonomi, business- eller første klasse

  • Legg til hotell og bli beskyttet av pakkereiseloven

Informasjon i forbindelse med Covid-19

  • Vi har åpnet for bestilling av reiser du setter sammen selv til Hellas, Kroatia, Frankrike, Spania, Polen, Portugal, Irland, Belgia, Nederland, Tyskland, Østerrike, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn, Romania, Bulgaria, Italia, Kypros, Slovenia, Estland, Litauen og Latvia.
  • Fra og med 10. desember 2021 kan du også reise til Maldivene, Mauritius, Aruba, Seychellene, Vietnam, Sri Lanka og Bali.
  • Resterende reisemål er dessverre fortsatt stengt.

Søk og bestill flybilletter verden over med rutefly

Her søker og finner du flybilletter til hvor som helst i verden. Du velger alt selv, reiselengde, pris, flyruter og ikke minst blant de over 400 flyselskapene vi tilbyr.


Tips & Inspirasjon

Les om hva som er bra å vite før flyreisen, få informasjon om hvor trygt det er å reise med oss, eller meld deg på til våre inspirerende nyhetsbrev.

Bra å vite før flyreisen

Her finner du informasjon om bagasjeregler, innsjekking, flymat, flyselskap og annet som er bra å vite om flyreisen din.

Les mer

Reis trygt med Apollo

Her har vi sammenfattet all informasjon om tiltak og rutiner per destinasjon for deg som skal reise med oss.

Les mer

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her