Reiser til Ungarn – opplev varme kilder og historie

Ungarn er så mye mer enn gulasj og paprika. Vel nok skal man spandere en tur ut på pusztaen om tiden tillater, ellers har storbyen Budapest mer enn nok å by på for den som har noen dager til overs.

Populære reisemål – Ungarn

Fakta om Ungarn

Lokal tid

Ingen tidsforskjell

Valuta

HUF = Ungarske forint
100 forint = ca. 3 kroner (februar 2016)

Mer fakta

Været

jan 1°c
feb 4°c
mar 9°c
apr 15°c
mai 21°c
jun 24°c
jul 26°c
aug 26°c
sep 21°c
okt 15°c
nov 8°c
des 2°c

Bestill kun fly eller hotell til Ungarn:

Bestill kun fly Bestill kun hotell

Skreddersy reisen til Ungarn her

Du kan selv skreddersy din reise til Ungarn på apollo.no, ved å velge fritt blant tilgjengelige fly og/eller hotell. Alle hotellene du kan velge mellom har minimum tre stjerner (3***), men ellers finner du alt fra rimelig og bra til luksuriøst og elegant, og du kan bestille opptil 4 hoteller på en gang. Slik kan du bestille den reisen som passer deg best. Bestiller fly og hotell samlet, er du sikret av Pakkereiseloven.

  • Alle land Europa

Bulgaria

En Bulgaria-ferie gir deg mulighet til å oppleve gamle tradisjoner og moderne livsstil, fantastiske strender og vakker natur, god mat og gode viner. Her er det plass både for barnefamilien og vennegjengen! Og uansett hvilken ferieby du velger, så kan du være sikker på at du får mye for pengene.

29 Hoteller, 30 Utflukter

Kroatia

Det er lett å forelske seg i Kroatia – krystallklart vann, idylliske middelalderbyer, god mat og en vennlig og gjestfri befolkning. I tillegg flyr vi direkte til Split i Kroatia fra Oslo, Torp, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund, Molde, Trondheim, Evenes & Tromsø!

83 Hoteller, 10 Cruise, 46 Utflukter

Sveits

I Sveits venter snødekte alper, stille sjøer og idylliske fjellandsbyer. Unn deg en luksuriøs skiuke i St Moritz eller besøk en av de mange andre populære skistedene i landet. I Genève, Zürich og Bern kan du kjenne på bypulsen uten å gi avkall på de mektige naturopplevelsene – perfekt for en variert langhelg!

Island

Drømmer du om å reise til eventyrøya Island? I så fall er du ikke alene. Stadig flere har oppdaget denne vakre vulkanske øya, og mange nye har meldt sin ankomst.

Tyrkia

En reise til Tyrkia er en reise til solen og det gode liv – late dager på stranden, smaksrike matopplevelser, fargerike basarer og endeløse netter. Det er ikke rart at våre reiser til Tyrkia er populære. Og nå kan du også bestille en langweekend til Istanbul med Apollo.

22 Hoteller, 1 Cruise, 18 Utflukter

Estland

Estland er den minste av de tre republikkene som utgjør Baltikum. Det lille landet har en brokete fortid har landet en meget interessant historie. Hovedstaden Tallinn er en vakker by med store kontraster og en herlig blanding av ulike kulturer fra øst og vest.

Irland

Øya og republikken Irland er Europas tredje største øy som ofte kalles "Den grønne øya". Takket være Golfstrømmen skapes det et lunt klima der gress, busker og trær trives særdeles godt. Med sin spektakulære kyststrekning finner du dramatiske klippevegger, bukter og fjorder. På UNESCOs liste over naturområder vil du finne Cliffs of Moher, som er klippevegger som styrter 200 meter ned i vannet og strekker seg over hele 8 kilometer.

Sverige

Sverige – vårt nærmeste ferieland og med det kjærlige klengenavnet "Söta bror", er fortsatt et rimelig land å feriere i. I og rundt Sveriges tre storbyer Stockholm, Göteborg og Malmö fins det mange spennende fornøyelsesparker, dyreparker og museer som engasjerer både barn og voksne. Hovedstaden Stockholm er vakker og innholdsrik – og vel verdt en storbyweekend. Gøteborg på vestkysten er passende for både familien, vennegjengen og kjærestepar, mens Malmø i syd er en by i utvikling det er verdt å legge merke til.

Danmark

"Det er deilig å være norsk i Danmark" er nesten litt klisje å si, men det stemmer. Danmark er og blir et de av landene vi reiser til mest, enten det er en storbyferie i København, familieferie i de populære parkene eller ved en av de fantastiske strendene, eller kanskje sykkelferie.

Polen

Som ferieland er Polen ganske ferskt for mange. Landet tiltrekker seg flere tilreisende de senere år, og det er ikke så rart: du kan reise til Polen både på storbyferie, badeferie og aktiv ferie, og det er et av de billigste landene å feriere i.

Latvia

Latvia er den største av de Baltiske statene, der den ligger mellom Estland og Litauen. Landet har en lang og rik historie, noe som kommer til syne blant annet på arkitekturen og i den gamle bydelen i Riga.

Malta

Midt i Middelhavet ligger landet og øya Malta med mildt klima året rundt og mengder av severdigheter. Her kobler du av i en av øyas herlige feriebyer – hver med sin egen stil og karakter.

Tsjekkia

En reise til Tsjekkia byr på interessante opplevelser i omgivelser rike på middelalderhistorie. Hovedstaden Praha er en av Europas vakreste, med sin godt bevarte gamleby.

Albania

I dette spennende landet, som først ble åpnet for omverden for kort tid siden, venter en fasinerende historie, vakkert kystlandskap og lave priser. Apollos første reiser til Albania gikk til Saranda og det ble en stor suksess. I år har vi utvidet programmet med stranddrømmen Durres, det rolige Himara og det mer trendy Dhermi. Reisemagasinet Vagabond kåret Albania til det hotteste landet å besøke i 2018. Så det er kanskje din tur i år?

29 Hoteller, 16 Utflukter

Storbritannia

Storbritannia med verdensbyen London er ett av våre mest populære reisemål. Den korte flytiden og det store utvalget av både fly og hoteller gjør den til et perfekt reisemål for en helg. Mens storbyene frister med kultur og shopping, er den vakre landsbygda med sine mange idylliske landsbyer stedet for den som foretrekker et roligere tempo, som er glad i å gå på tur eller besøke store og små hager og parker.

Tyskland

Mange har fått øynene opp for Tyskland som et flott ferieland – og ikke bare et land man reiser igjennom. Apollos Tyskland byr på herlige elvecruise, pulserende storbyer og en fantastisk historie og kultur. Her finner man alt fra middelalderens bindingsverkshus i Rothenburg til moderne storbyarkitektur i Berlin, 2 000 år gamle Köln eller hansabyen Hamburg. Og oktoberfest i München i herlige Bayern.

Portugal

Velger du Portugal kan vi friste med fredelige elvecruise på Douro, spektakulære strender på Algarve, golf og utsøkte fiskeretter på Algarvekysten. Kanskje en reise til storbyen Lisboa eller til den grønne og vakre øya Madeira lokker?

2 Cruise

Østerrike

Østerrike har en enestående natur – høye, snødekte fjell, tette skoger og frodige sletter preger store deler av landskapet. Hovedstaden, elegante Wien, er viden kjent blant annet for sin vakre arkitektur og sine parker, for sitt musikkliv og Den spanske rideskolen.

2 Cruise

Nederland

Nederland er mer enn tulipaner, vindmøller, tresko og ost. Hovedstaden Amsterdam er en moderne storby med småbyens sjarme, og utgangspunkt for flere av våre elvecruise på Rhinen.

3 Cruise

Spania

Hvor bør du reise i Spania? Spania har flere spennende reisemål å by på. Mallorca er et paradis for barnefamilien, Barcelona er perfekt for vennegjengen – enten det er fotballtur eller shoppingweekend, Madrid gir deg en herlig miks av mat, vin og kultur mens Malaga har en perfekt kombinasjon av byliv og avslappende strender. Med Apollo kan du også bestille weekendreiser til Spania.

195 Hoteller, 79 Utflukter

Russland

Bli kjent med Russland – bli med på Apollos fantastiske elvecruise "Tsarens vannveier". På reisen opplever vi staselige monumenter og praktbygg, og et vakkert, tilsynelatende endeløst landskap. Vi blir fortalt om myter og sagn, og vi kommer innpå en hverdag som sakte, men sikkert moderniseres.

1 Cruise

Montenegro

Montenegro kan skilte med storslått natur. Høye fjell som hever seg bak den vakre kysten og det herlige, turkisblå vannet. Prisnivået er fremdeles behagelig lavt, og de gjestfrie montenegrinerne tar hånd om deg på beste måte.

Italia

Ferie er strender og bading, god mat og interessante severdigheter, og da er Italia virkelig landet for feinschmäckere. Landet rommer alt – fra alpetopper til bølgende åser i Toscana, fra kanaler i Venezia og fine sandstrender langs den vakre Adriaterhavskysten.

Hellas

De greske øyene og fastlandet har så mange fristende byer, strender og opplevelser at det kan være vanskelig å velge. Heldigvis kan du enkelt kombinere flere reisemål i løpet av ferien. Og kanskje finner du din favoritt som du bare vil reise tilbake til om og om igjen. Santorini sies å være en av de vakreste øyene i Hellas, Skopelos har den karakteristiske greske sjarmen og Zakynthos byr på mange sjarmerende, små strandbukter.

643 Hoteller, 255 Utflukter

Frankrike

Frankrike har vakker og variert natur, kulturell og gastronomisk rikdom i overflod. Gjør deg kjent med det franske kjøkken på ett av de mange brasseriene, gi deg shoppingen i vold i Paris eller dra til noen av de klassiske badebyene på Rivieraen. Ta en titt på våre elvecruise på Frankrikes vakre vannveier eller på våre hotellpakker med rutefly – bestill Frankrike-reisen hos Apollo.

5 Cruise

Kypros

En reise til Kypros passer både barnefamilier og par – med mer enn 300 soldager i året er dette reisemålet for den som er glad i sol, sjø og vakre strender. Gode restauranter og mange severdigheter er jo ikke heller ikke noe minus.

25 Hoteller, 7 Utflukter