Özlem Garden

Özlem Garden strekker seg nesten hele veien ned til sjøen og strandpromenaden i Side. Ved stranden ligger hotellets restaurant, og langs de frodige gangveiene ligger de lave bygningene med komfortable dobbeltrom – som skapt for en avslappende ferie.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Kampanjerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 1,3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

I frodige omgivelser ved stranden ca. 20 minutters gange fra gamlebyen i Side ligger hotell Özlem Garden. I hagen ligger de lave bungalowene med dobbeltrom. Her er rolig og stille, som skapt for en avslappende ferie. Her er det et fint lite bassengområde med ett basseng med barneseksjon. Gratis solsenger og parasoller. Poolbar.

Restauranten Ana dekker opp bufféen til frokost, lunsj og middag. Gratis WiFi ved bassenget og i restauranten. Tyrkisk bad på hotellet med massasje og peelingbehandling mot avgift. Bordtennis er gratis, men krever et depositum for racketer og baller. Avstanden til stranden varierer med hvor på området du bor.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.30-10.00
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.00
  • Ettermiddagskaffe kl. 15.00-16.00
  • Middagsbuffé kl. 19.00-21.00
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-24.00.
  • Minibar i rommet med gratis vann.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.