Melas Resort

Melas Resort ligger på den herlige sandstranden i Side. Her er det mye å gjøre for både voksne og barn – minigolf, tennis, squash og biljard er bare noen av alle de aktivitetene som sammen med forfriskninger og god mat er inkludert i All Inclusive.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 1 barn. Enkeltrom for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,8 av 10
Basert på 82 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Melas Resort er et populært hotell som ligger på sandstranden i Side. I bassengområdet er det et basseng og barnebasseng. Hotellet har dessuten en egen strand. Både ved bassenget og på strand er det solsenger, parasoller og håndklær (byttes mot avgift). Ved poolbaren kan du kjøpe drikke.

I hotellets bufférestaurant kan du sitte både ute og inne. Her er det også tre á la carte-restauranter; en tyrkisk restaurant, en fiskerestaurant samt en med en internasjonal meny. Samtlige er utendørsrestauranter som er åpne med værforbehold. Har du lyst på noe søtt kan du besøke bakeriet som er åpent mellom kl. 11.00-18.00. Har du lyst på en god drink er det flere barer å velge mellom.

På Melas Resort er det en rekke aktiviteter for både voksne og barn. Her er det et gratis trimrom, tennis (lys mot avgift), bordtennis, biljard, basketball, sandvolleyball, squash, aerobics og minigolf. For ekstra avkobling kan du unne deg en gratis badstue og hamam (behandlinger mot avgift), samt spabehandlinger og massasje mot avgift. Tre ganger i uka er det disko og livemusikk. For barna er det en barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Noen fasiliteter deles med nabohotellet Melas Holiday Village. Der er det blant annet et gratis badeland med fire vannsklier. Gratis WiFi på hotellet.

Sentrum i Side ligger ca. 2 kilometer fra hotellet og vil du gå kan du følge strandpromenaden hele veien inn til sentrum. Der er det et godt utvalg av restauranter, butikker og antikke severdigheter å oppdage.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00
 • Sen frokost kl. 10.00-11.00
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30
 • Ettermiddagssnacks kl. 12.30-16.00
 • Kaffe og kake kl. 16.30-17.30
 • Iskrem kl. 12.00-17.00
 • Middagsbuffé kl. 19.00-21.00. En gang pr. opphold kan middagen inntas på en av à la carte-restaurantene mot bordreservasjon.
 • Kveldsnacks kl. 23.00-24.00
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-00.00. (I nattklubben til kl. 2.00.)
 • Minibar med daglig påfyll av brus, vann og øl.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

 • Det er viktig å merke seg at fra heisen opp til restauranten, resepsjonen og bassengområdet er det trapper.
 • Badelandet er åpent noen timer om dagen 1. mai til 31. oktober, med værforbehold.