Can Garden Beach

Ved den vakre sandstranden i Side finner koselige Can Garden Beach. Hotellet ligger i Sides arkeologiske område og i den frodige hagen kan du se flere mindre etterlevninger fra en svunnen tid. I det store bassengområdet er det et basseng med vannsklier og du bor godt med All Inclusive.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer/2-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom med 3 ordinære senger for 3-4 personer. Kampanjerom for 2 personer. Enkeltrom for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,9 av 10
Basert på 24 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 20 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Can Garden Beach er et koselig hotell i Side, omgitt av en hage med busker og trær. Bassengområdet har et basseng med barneseksjon, et separat barnebasseng og et mindre basseng med vannsklier. Hotellet ligger like ved en fin sandstrand som er belønnet med miljømerket Blått Flagg. Det betyr at den oppfyller visse kriterier når det kommer til vannkvalitet, sikkerhet, service og miljøinformasjon. Gratis solsenger og parasoller både ved bassenget og stranden.

Hotellets hovedrestaurant ligger utendørs, og i tillegg er det to à la carte-restauranter som serverer tyrkiske retter samt fiskeretter. Enkle retter og drikke serveres i både snacksrestauranter og snack-/poolbaren. Vil du ta et glass om kvelden er det flere barer å velge mellom.

Et lite, enklere trimrom uten kostnad, samt badstue og hamam. Massasje, behandlinger og frisør mot avgift. Gratis bordtennis og sandvolleyball. Vannsporter mot avgift (ikke i hotellets regi). Dags- og kveldsunderholdning. Gratis parkering. Vaskeriservice mot avgift. Resepsjonen er åpen døgnet rundt.

En kort spasertur unna ligger sentrum av Side og der er det flere hyggelige restauranter og severdigheter. 4 kilometer bort ligger den smale stranden Kumköy og byen Manavgat.

Måltider

All Inclusive.
Á la carte-restaurantene er åpne fra 15/5 til 15/10 med værforbehold.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00
  • Sen frokost kl. 10.00-10.30
  • Snacks kl. 12.00-14.00
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.00
  • Iskrem kl. 15.00-15.30
  • Kaffe og kaker kl. 16.00-17.00
  • Middagsbuffé kl. 19.00-21.00
  • À la carte-restaurantene (begrenset plass, bordreservasjon kreves).
  • Sen middag kl. 23.00-00.00
  • Ubegrenset med forfriskninger øl, vin samt lokale drinker i hotellets barer kl. 10.00-00.00.

Endringer kan forekommer.