Sifalar

Sifalar i Alanya tilbyr romslige leiligheter for opp til seks personer. Det er basseng på hotellet og det tar bare noen minutter å gå til stranden. Sentrum i Alanya ligger bare et kvarts spasertur fra hotellet. Vil du ikke lage mat i leiligheten kan du velge å legge til alle, eller bare noen måltider for en mer avslappende ferie.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Treromsleiligheter for 4-6 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,1 av 10
Basert på 25 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 500 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Det hyggelige leilighetshotellet Sifalar ligger øst i Alanya og består av to bygninger som ligger på hver sin side av gata. Det er ett bassengområde med basseng med barneseksjon ved hver bygning. Gratis solsenger og parasoller i bassengområdene. Det ene bassenget har dessuten en vannsklie! I poolbaren serveres deilig drikke.

Hotellets bufférestaurant serverer frokost, lunsj og middag. Gratis bordtennis. Biljard mot avgift. WiFi mot avgift i fellesområdene. Bytrafikk utenfor hotellet. 1 kilometer fra hotellet ligger Alanyas sentrum med stort utvalg av restauranter og barer. Få også med deg spennende severdigheter som Det røde tårnet og den gamle festningen høyt oppe på klippen.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokost, halvpensjon eller All Inclusive mot tillegg.