Riviera

På populære Riviera i Alanya er stemningen avslappet og beliggenheten fredelig med kort vei til den populære Kleopatrastranden. To basseng for både store og små samt en spaavdeling med hamam og badstue med gratis adgang til visse tider. I tillegg er det et gratis lite trimrom.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2 personer/2-3 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 3-4 personer/3-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,3 av 10
Basert på 132 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fine Riviera i Alanya omfatter tre bygninger der en av dem ligger litt for seg selv bak de andre to med en liten vei mellom. To hyggelige bassengområder med barneseksjon og gratis solsenger og parasoller. Poolbar. Bufférestaurant der frokosten og middagen serveres.

Gratis WiFi i hele hotellområdet. Spaavdeling med gratis innendørsbasseng, badstue og hamam kl. 16.30-18.30, husk å ta med håndkle. Spabehandlinger mot avgift. Gratis trimrom og bordtennis. I blant arrangeres sportsaktiviteter som vanngymnastikk. Lekeplass. Frisør. Room service. Konferansemuligheter. Flere butikker og restauranter i området. Gjennomgangstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.30
  • Kontinental frokost kl. 10.00-10.30
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.00
  • Kaffe, kaker og iskrem kl. 15.00-16.30
  • Middagsbuffé kl. 19.00-21.00
  • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.00-23.00

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder hele avreisedagen, også ved sen avreise.

Verdt å vite

Vei må krysses for å komme til stranden.