1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,6 / 10
Sted
 
10,0 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Søvnkvalitet
 
10,0 / 10
Service
 
8,5 / 10
Fasiliteter
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Verdi for pengene
 
10,0 / 10
Rom / leilighet
 
9,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,5 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Stine,
Kalundborg

+
Der var noget for folk i alle aldre
-
At man føler sig velkommen og inkluderet selvom man ikke er russer. Alt foregår på russisk

Bekreftet gjest: 2018-09-19


6 av 10

Riikka,

+
Hyvä ja nopea palvelu. Ruoka 10+
-
Epäsiisti näköistä, kulunutta, rikkinäistä yms. Ihan maksimissaan 3 tähteä jos sitäkään. Palvelu ja ruoka sen sijaan 5 tähteä.

Bekreftet gjest: 2018-09-16


9 av 10

Lene,
Brønderslev

+
Beliggenheden og svømmebanerne
-
Fjerne stole ved opgangene fra poolen så der bliver plads til komme forbi

Bekreftet gjest: 2018-09-16


9 av 10

aldin,
Greve

+
Alle de søde medarbejder
-
Varmere vand til børnepoolen! Og snacks til børnene i løbet af dagen, det var der nemlig ikke kun is 1 gang om dagen

Bekreftet gjest: 2018-09-16


10 av 10

Patrik,
Önnestad

+
Stort och fint hotell. Fantastiska människor som arbetade där.
-
Där finns ingen tvättmaskin som står i rumsbeskrivningen.

Bekreftet gjest: 2018-09-12


9 av 10

Susanne o Kaj,
Mölndal

+
Rummet och maten - a la carte restaurangerna men också övriga serveringsställen. Personal som Murat Kes, Ömer, Ayse, Ali med flera fick oss att känna oss speciella och gör att vi kommer återvända! Natalie, Aktivitetsledare gjorde positivt intryck på oss.
-

Bekreftet gjest: 2018-09-11


8 av 10

Lone,
Gandrup

+
God stemning på hotellet, dejligt personale
-
Strand og City bus burde køre oftere.

Bekreftet gjest: 2018-09-10


10 av 10

Kamilla,
Løsning

+
Lejligheden
-

Bekreftet gjest: 2018-09-10


10 av 10

Sofie ,
Söderhamn

+
Det var trevlig personal,aktiviteter varje dag,möjlighet att åka till stranden, mat och dryck hela dagen, nystädat varje dag,bra av på rummet, bra service i resturangen, bar,handdukar, stranden! Vi fick all info när vi kom fram,bad om en karta då det är ett stort område. Vi fick även ätq på Ala carte 2 kvällar,kul med nån ny mat. Bara ++++++
-
Lite mer variation på maten, buffé restaurangen.

Bekreftet gjest: 2018-09-09


10 av 10

Niels ,
Slagelse

+
Vi følte os velkommen og set som gæster og vi mødte stor i mødekommenhed af personalet ,især Murat Kes , Ayse Yilmaz i baren ,Ayse i buffe restauranten og Erding i den Tyrkiske restaurant . Samtidig vil vi gerne rose mulighederne for at dyrke sport ,og de helt fanstastisk olympiske svømmebaner .
-

Bekreftet gjest: 2018-09-09


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 3,5/5 Sted
 • 4,5/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

70% anbefaler hotellet

1171 vurderinger
Utmerket
 
540
Veldig bra
 
295
Bra
 
183
Mindre bra
 
85
Dårlig
 
68

Fem siste vurderinger

11.09.2018

Innlegg av zynp2018 Belek, Tyrkia

Dårlig mat og ikke sentralt

Stranda er langt unna og må ta buss... maten smakte ikke i det hele tatt... dårlig kvalitet på drikke og det meste... basseng og Aquapark var helt Ok. Kan ikke si jeg anbefaler dette hotellet... vi måtte leie bil i tillegg for å kunne Styre selv med ungene om når vi ville ned til stranda og opp til hotellet... Lee besøket var også noe av det dårligste, man får ikke hjelp før man viser frem at man har gyldig reiseforsikring... trist at det handler om penger og ikke helse...

 
27.06.2016

Innlegg av SolmazA12

Fortsatt storfornøyd etter 3. besøk!

Vi har besøkt hotellet for 3.gang nå og anbefaler det for familier med barn. Vi har både bodd i Villa og selve hotell bygget. Villaene har høy standard og standard på hotellrommet er helt OK det også. underholdning hver kveld for både for voksne og barn. Hotellet har flere basseng områder. fra stille-område til et stort område med vann sklier. Stort all inklusiv buffet fra kl 7- 01:00 med fri bar. så man slipper å innrette seg etter spisetider. Stort og rent hamam og Spa avdeling med flinke personell ( brukt 4 ganger på 1 uke :) ) Fint utsikt. at hotellet ligger i høyde gjør at det er noe bris slik at varmen blir ikke uutholdelig! Hyppige bussavganger ( bra standard) til både strand ( 10 min) og sentrum ( 30 min). Oppholdet var så fint at ting som boblebad i rommet og stor TV og stor balkong etc ble bare overflødig... Hotellet leier ut salong til Frisør. De er flinke til å klippe og farge men ikke flink til manikyr, pedikyr, permanente krøller. Høflig personell og god service! Anbefales :)

 
04.11.2014

Innlegg av Siv1096313 Jessheim, Norge

Servicen er endret :(

Må bare skrive en ny anmeldelse av dette egentlige flotte hotellet. Vi har nå vært her fire gannger men tror ikke vi kommer tilbake. Servicen har endret seg til det dårligere for hver gang vi er her. Før var det flere buss avganger til sentrum og fler busser, nå er det bare noen få avganger og bare en buss dvs skal dere tilbake fra sentrum om kvelden til hotellet er det neppe plass på bussen og dere må ta taxi ( ca 350 kr) Dette i fellesferien. Personalet på hotellet virket stresset og sure( vi fikk høre mindre lønn og lengere dager) Mye russere som tar stor plass, mange av dem er eiere og tror derfor også at de kan bestemme. Ellers mye luksus og god mat for pengene.

 
23.02.2014

Innlegg av Siv1096313 Jessheim, Norge

Perfekt hotell

Dette hotellet likte både store og små. Her kunne vi finne alt, god mat, bra underholdning, mange flotte bassenger og et super bra badeland og god service. Det var også gratis bus til stranden og til byen Alanya mange ganger om dagen( litt fult om kvelden) vi har vært her på hotellet 2 ganger midt på sommeren som alle vet er Tyrkia varna om sommere, men her oppe i høyden var det alltid litt deilig bris. Vi anbefaler dette på det sterkeste, dere vil ikke angre men billigste måtte og finne overnatting her er på finn.no Det er mange nordmenn som eier villa og leiligheter her på Goldcity og de har ok priser i forhold til hotellet. Man får benytte seg av akkurat de samme fasilitetene som gjestene på hotellet.

 
20.09.2013

Innlegg av Piotr S

Veldig greit hotell

Et stort og fint hotell som ligger litt for langt fra stranden. Det går gratis busser til stranden, som er helt greie, men er noen ganger veldig fulle og det blir fort litt ubehagelig. Selve strandområdet er greit, med en bar og solsenger. Rommene på hotellet er av ganske bra standard, a/c installert og bra bad. Inngangsdøra er ikke isolert, så det kom iblant støy fra andre gjester i gangen. Det finnes fem restauranter på hotellet, 3 i toppetasjen, en i første og en i underetasjen. I første etasje finner man buffer-restauranten som er grei, men litt dårlig standard for å være 5 stjerners hotell. Resten av restaurantene er da a la carte. Det finnes en vannpipe-bar som tar kun penger og ikke kort. For øvrig er det ingen barer/restauranter som tar imot penger. Hotellet har en ordning, der man setter inn penger på ditt rom-kort, som da er et betalingsmiddel(Fungerer ikke på vannpipe-baren). Det er ingen minibanker på hotellet eller i nærheten, så ta med euro eller tyrkiske lire. Det finnes en minibank på endre siden av strandområdet til hotellet. Hotellet har en veldig fin Aqua-park som er veldig moro for unge. Et greit hotell men en del som trekker ned.