1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Goldcity Holiday Resort

  • • All Inclusive mot tillegg
  • • Mange fasiliteter
  • • Gratis buss til stranden

Goldcity Holiday Resort har alt du kan ønske deg – og litt til! Her er badeland, taubane for vannski og wakeboard, kino og et fantastisk spa. På taket ligger den roterende baren Zodiak som gjør at du kan nyte utsikten over Alanya fra alle vinkler samtidig som du sipper til en drink.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person. Familierom med 3 ord. senger for 3-5 personer. Familierom med 4 ord. senger for 4-6 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

Isot huoneet, toiveet otetaan huomioon Aulabaarin Aysha palvelualtis, myös Ömer. Yläravintolan E...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 4 km
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Moro i de mange bassengene
På det store hotellområdet er det seks basseng, hvorav tre barnebasseng og ett med olympiske mål (kun for trening). Ved hovedbygningen ligger et stort barnebasseng med vannsklier for de yngste. Gratis solsenger og parasoller både ved bassengene og på stranden. Poolbar. Badehåndklær mot depositum.

Hotellet har også et badeland med et 20-talls vannsklier, hvorav 12 er for voksne og barn over 12 år. De største skliene er åpne to timer hver dag, de øvrige fem timer. Basseng og barnebasseng, samt to basseng med vannsklier. Innendørsbasseng.

Flere restauranter
På hotellet er det flere restauranter. I tillegg til bufférestauranten er det tre á la carte-restauranter. En gang i uken er et måltid på á la carte-restauranten World Cuisine (bordreservasjon) inkludert. De andre á la carte- restaurantene er ikke inkluderte i All Inclusive. Liten kino, samt nattklubb.

Mange treningsaktiviteter
Goldcity Holiday Resort har fotball, minigolf, tennis, volleyball, bordtennis, bowling og biljard mot avgift. Treningsrom. Ønsker du litt mer spenning, kan du stå på vannski og prøve wakeboard i den kunstige innsjøen. Et herlig spa behandlinger mot avgift. Gratis hamam, badstue og jacuzzi. Alle behandlinger mot avgift.

Annet
Gratis WiFi i hovedbygningen. Spillrom med PC. Gratis deponering i resepsjonen. Velassortert matbutikk, gullsmed, veskebutikk, suvenirer, skinn- og lær, klær og sko. Barneklubb (4-12 år) i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplasser ute og inne. Direkte transfer med minibuss til/fra hotellet ved ankomst og avreise. Room service hele døgnet, og vaskeriservice mot avgift. Ca. 1,5 kilometer til nærmeste offentlige strand. Ca. 4 kilometer til hotellstranden med shuttleservice.

Hotellområdet er stort, med store nivåforskjeller og enkelte fasiliteter/aktiviteter kan ligge opp til et kvarters spasertur unna. Gratis buss i hotellområdet hvert kvarter. Ca. 3 kilometer til Mahmutlar sentrum og ca. 15 kilometer til Alanya sentrum. Ingen trafikk utenfor hotellet.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Frokostbuffé kl. 7.00-10.00
- Sen frokost kl. 10.00-11.00
- Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30
- Snacks kl. 12.30-17.00
- Ettermiddagste og kaffe kl. 16.00-17.00
- Middagsbuffé kl. 18.00-22.30. En middag pr. uke kan inntas i à la carte-restauranten World Cuisine, bordbestilling og pent antrekk. Øvrige á la carte-restauranter er ikke inkluderte i All Inclusive, men du er velkommen til å spise der til selvkost.  
- Nattmat kl. 24.00-01.00
- Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.00-24.00

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til hele avreisedagen, også ved sen avreise.

Verdt å vite

Kontanter kan ikke brukes på hotellområdet. Betalingskort kan hentes i resepsjonen. For å få bruke fotballbanen må hotellet kontaktes før ankomst. Fotballbanen er stengt i perioden 15/10-15/12 hvert år.