1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gold Island

apollo mondo selected

 • • All Inclusive-hotell
 • • Egen sandstrand
 • • Stort bassengområde

Gold Island tilhører Apollo Mondo Selected – utvalgte hotell av høy standard som byr på det lille ekstra. Her er det god baristakaffe i Mondo Coffee, Polly & Mino Playtime, Apollos svømmeskole og morgenyoga. Du kan nyte sol og bad med bekvem All Inclusive der alt fra gözleme til kveldssnacks er inkludert. Dette er hotellet for deg som setter avkobling og en komfortabel ferietilværelse øverst på lista.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2-3 personer. Dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom for 3-5 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Strand- og bassengbad

Gold Island er et pent og elegant hotell som ligger på den fine sandstranden i Avsallar, ca. 2 mil vest for Alanya. Stort bassengområde med to utendørsbasseng med separat  barneseksjon, to barnebasseng, to bassengh med vannsklier, basseng kun for voksne samt to innendørsbasseng. Privat strand like ved hotellet. Gratis solsenger og parasoller både ved basseng og strand.

Restauranter og god kaffe

På hotellet er det en bufférestaurant og to à la carte-restauranter, med retter fra det  italienske og det mekskanske kjøkkenet (pent antrekk til middag). Her er det også lobbybar, poolbar, snackbar og diskobar samt Apollos kaffe- og juicebar Mondo Coffee. På Mondo Coffee serveres flere sorters nypresset juice, lokale bakverk og baristakaffe av riktig god kvalitet.

Sport og trening

Hotellet tilbyr gratis sportsfasiliteter som trimrom, tennis, strandvolleyball, biljard samt  morgen- og vanngymnastikk. Gratis morgenyoga fem ganger i uken med profesjonelle, skandinavisktalende instruktører. I blant tilbys også andre gruppetreningstimer. Tider og aktuelt ukeprogram finnes på hotellet.I tilslutning til hotellet er det løpeløyper og sykkelstier. Vi hjelper deg med å leie sykkel. Gåstaver samt sykkel- og løpvogner kan lånes mot depositum i resepsjonen.

Polly & Mino og Apollos svømmeskole
På Gold Island tilbys et bredt aktivitetsprogram med Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino, og Apollos svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere. På Club Polly & Mino står morsomme aktiviteter i sentrum, med mulighet til å lære seg masse nytt som å hilse på landets språk eller lage en lokal rett. Les mer om Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole.

For litt ekstra komfort når du reiser med mindre barn foreslår vi at du bestiller vår barnepakke med trillevogn, barnestol og spjell-/reiseseng. Barnepakken bestilles samtidig med reisen. Du kan også legge til barnepakken etterpå ved å logge inn på Min reise. Ønsker du kun å bestille trillevogn, barnestol eller barneseng går det også bra

Øvrig om hotellet

Gratis WiFi på området. Gratis badstue og jacuzzi. Massasje, spa, hamam og frisør  mot avgift. Nattklubb og underholdning. Døgnåpen resepsjon. Roomservice døgnet rundt mot avgift. Ca. 1 kilometer til små butikker i Avsallar. Hotellbuss mot avgift to ganger om dagen til Alanya.

Les mer om Apollo Mondo Selected.

Måltider

All Inclusive

All Inclusive

- Frokostbuffé kl. 7.00-10.00
- Sen frokost kl. 10.00-11.00
- Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30
- Snacks, iskrem og gözleme kl 12.00-16.00
- Div. kaker kl. 12.00-17.30
- Middagsbuffé kl. 18.30-21.30. En gang i løpet av oppholdet kan middagen inntas på en av à la carte-restaurantene om det er plass (bordreservasjon).
- Nattsnacks kl. 24.00-1.00
- Ubegrenset med øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-24.00.

Endringer kan forekomme. All Inclusive gjelder hele avreisedagen.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Mange fornøyde gjester
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis treningsrom og WiFi

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Gold Island kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Min reise, dersom du allerede har bestilt.