Apollo Mondo Selected Gold Island

apollo mondo selected

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Gold Island i Avsallar, vest for Alanya, er ett av våre Apollo Mondo Selected - utvalgte hotell med høy standard og meget fornøyde gjester. Gold Island er et lokalt landemerke med sin unike arkitektur og imponerende beliggenhet. Den globus-formede bygningen ytterst på en odde med herlig havutsikt i flere retninger.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2-3 personer. Deluxerom plus for 2 personer (kun for voksne gjester over 16 år). Familierom superior for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Familiesuiter for 3-5 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Apollo Mondo Selected Gold Island ligger i den koselige badebyen Avsallar, der livet kretser rundt havet og strendene. Det er et lite sentrum med restauranter og kaféer, og en gang i uka er det marked der turistene møter lokalbefolkningen og virkelig får oppleve det tyrkiske hverdagslivet. Til Alanya er det 2 mil og dit kommer du enkelt med lokalbussen.

Basseng og strand
På gold Island er det et stort bassengområde med et stort utendørsbasseng, et barnebasseng samt et innendørsbasseng. Hotellet ligger omkranset av den private sandstranda. Solsenger og parasoller finner du både i bassengområdet og på stranda.

Deilig mat og underholdning
I hotellets bufférestaurant serveres frokost, lunsj og middag. For barna er det en egen meny. Det er to à la carte-restauranter, en med meksikansk mat og en med italiensk meny. På hotellområdet er det flere barer og kaféer som alle er åpne på dagtid. Noen dager i uka er det underholdning og show.

Baristakaffe på Mondo Café
På alle Apollo Mondo Selected-hotell finner du kaffe- og juicebar Mondo Café, der du kan ta en pause fra solen eller hvile ut etter treningen med kaffe, helsejuice, iskrem og lokale delikatesser.

Helse og trening
Her er det et velutstyrt treningsrom og flere ganger i uka tilbys yoga ute på piren, med Apollo profesjonelle instruktører. Dessuten kan gjestene på dette hotellet delta på det store utvalget av gruppetreningstimer på søsterhotellet. I området rundt Gold Island er det løyper for løping og sykling. Gratis bordtennis, sandvolleyball, padeltennis og basket.

Hotellet har også et fint spa med gratis inngang til jacuzzi og hamam. Behandlinger mot avgift.

Club Polly & Mino og svømmeskole
Her finner du Club Polly & Mino, som deles med søsterhotellet Apollo Mondo Family Gold Island. Les mer om Club Polly & Mino her.

På Apollos egen svømmeskole lærer barna seg å svømme med Svenska Simförbundets pedagogikk, under ledelse av Apollo profesjonelle personale. Svømmemerker som Baddaren og Simborgar kan tas på plass. Les mer om Swim School by Apollo.

Øvrig på hotellet
Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjonen. Room service døgnet rundt og vaskeriservice, begge mot avgift

Som gjest her får du delta på treningsaktivitetene og benytte bassengene på søsterhotellet Apollo Mondo Family Gold Island.

Les mer om våre Apollo Mondo Selected-hotell.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

Hovedrestauranten:

 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00
 • Sen frokost kl. 10.00-11.00
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.00
 • Nattsnacks med suppe og snacks kl. 00.00-1.00

Golden Pearl Restaurant:
À la carte-middag kl. 18.30-21.00. En gang pr. opphold kan middagen inntas på à la carte-restauranten. Bordreservasjon kreves.

Barer:

 • Snacks kl. 12.00-16.30 i snackbaren
 • Iskrem kl. 12.30-17.00 i poolbaren
 • Te og patisserie kl. 12.30-18.00 i lobbybaren

Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-24.00 i lobbybaren og poolbaren.

All Inclusive gjelder hele avreisedagen, også ved sen avreise.

Apollo Mondo Selected
 • Mange fornøyde gjester
 • Mondo Café
 • Club Polly & Mino
 • Gratis treningsrom og WiFi