Båstad

Oppdag Bjärehalvøya og Båstad

Oppdag Bjärehalvøya og Båstad med Apollo i sommer! Her møter strand og by i en perfekt harmoni med lange sandstrender, koselige restauranter og flotte utfluktsmål som kan friste både små og store. Det bølgende landskapet rundt Bjärehalvøya er midt i blinken for sportsaktiviteter som sykling, tennis, vandring og golf. 

Ferie i Båstad

I Båstad har du alt i nærheten og det er enkelt å bare rusle mellom havnen, stranden og bykjernen. For deg som vil oppdage Bjärehalvøya anbefaler vi sykling og vandring i det kuperte landskapet, en utflukt til Hallands Väderö, eller et besøk til en av de mange golfbanene i nærområdet. I tillegg kan du besøke kunstgallerier og oppleve de lokale matopplevelesene – som er populære gjøremål på Bjärehalvøya. De velfyllte delikatessebutikkene og det store antallet gårdsbutikker vittner om lokal og nærprodusert mat, noe du også vil merke på restaurantenes menyer.

Strender i Båstad

Strendene på Bjärehalvön er langgrunne og passer både voksne og barnefamilier. Ta med familien til den langgrunne stranden Segeltorps eller snorkle og dykke ved Hovs hallar. Badeplassene i Båstad er flere, som for eksempel Malenbadet, Ingeltorpsstrand og Skansenbadet. Selv det populære Kallbadhuset lokker til seg besøkende – året rundt.

Stranden ved Riviera Strand
Båstad

Vandring i Båstad og langs Bjärehalvön

Landskapet omkring Båstad og Bjärehalvön er magisk og det finnes mange turstier å utforske for deg som liker å være ute i naturen. Skåneleden er en av favorittene og på Bjärehalvön finnes det 9,3 mil å gå turer på, men vil du ha en kortere tur anbefaler vi Hallands väderö, Pershögsskogen og Kustslingan.

Golf på Bjärehalvön

Ta med golfklubbene på ferien og gi deg ut på Båstads green's, med ikke mindre enn 126 hull innenfor 15 minutter. Bjäre golfklubb, Båstad golfklubb, Torekovs GK og Margaretetorp Gästgifaregård – valgmulighetene er mange og kvaliteten er av høy klasse.

Shopping og design

I Båstad og i omgivelsene finnes det rikelig med gårdsbutikker som seleger lokale råvarer for den som vil ha med seg mat som souvenirer hjem. Er det innredning og design som interessere, bør du besøke plasser som Skånska stearinlysfabrikken, Design House Stockholm open og Butiken på Gården.