Fotballreiser – London

Fotballreise til London

Vil du på fotballkamp når du reiser til London, har du flere valg. Du kan bestille fotballreise til fire Premier League-lag i London. En rekke andre kamper som spilles i byen, som f.eks. Champions League og EM-kvalifiseringskamper, kan du også bestille. Du får muligheten til å legge til aktuelle kampbilletter etter å ha valgt fly og hotell. 


Bestill fotballbilletter samtidig med fly og hotell for reisen din til London! Du kan velge hotell fritt, og er dere flere som reiser sammen, må ikke alle gå på kamp.

Fotballkamper i London

London har flere fotballag i toppdivisjonen, som trekker mange tilskuere til sine kamper. Lokaloppgjørene pleier å være ekstra spennende. Hos oss kan du kjøpe fotballreise og se følgende lag spille på hjemmebane:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andre engelske lag

Det er jo flere topplag i andre engelske byer også, så du kan selvsagt bestille reise for å gå på kamp med:

 

 

 

 

Andre aktuelle fotballkamper

Fotballnasjonen England er der vi har flest kamper for salg, men du kan også se spansk toppfotball, og andre typer kamper. Se for eksempel:

Champions League kamper

La Liga

Ligue 1

Fotballreise med ApolloKun offisielle leverandører

Fotballreise med ApolloKampbilletten reserveres i sanntid – ingen ventetid på bekreftelsen

Fotballreise med ApolloPakk reisen selv, og velg fritt ditt eget hotell

Fotballreise med ApolloDu kan ha ulikt antall billetter i forhold til antall reisende i bestillingen*

*Kun færre billetter enn reisende, ikke motsatt

Viktig informasjon:

Det er ikke uvanlig at en lørdagskamp blir flyttet til søndag, noen ganger også til mandag. Vi anbefaler derfor at du er på reisemålet fredag til mandag for en helgekamp, og tirsdag til fredag for en midtukekamp. Vær oppmerksom på at endring av kampdag kan skje på veldig kort varsel. Ønsker den reisende å endre reisen pga. endret kampdato, må den reisende selv dekke de endringsgebyrer som ev. påløper for fly og hotell.