Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 105 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Service
 
8,4 / 10
Fasiliteter
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
8,6 / 10
Rom / leilighet
 
8,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Helga,
Norge

+
Beliggenhet i forhold strand. Største overraskelse var at hotellet var helt nyrenovert. Meget hyggelig. God service på alle plan.
-

Bekreftet gjest: 2019-08-10


8 av 10

,

+
Rengjøringen var bra. Rent og flott hotell. Frokosten var også helt topp.
-
1. Appolo kan opplyse ang ferieskatten, den kom overaskende på oss da vi skulle reise hjem. Har ikke hørt om dette før og det skulle ha vært opplyst da vi bestillte turen. 2. Til tross for at det stod på plakat og informasjon om hotellet at det ikke var lov å legge ut håndkle ( reservere ) på solsengene så ble det gjort av gjestene. Det var lite ledige solsenger når vi ville ut å sole oss, de fleste var okkupert uten at noen lå der. Det var også opplyst om at hånklene ble fjernet, men det så vi kun ble gjort 1 gang i løpet av 14 dager. Her kunne nok betjeningen fulgt bedre opp. Veldig irriterende for dem som ikke okuperte solseng før frokost.

Bekreftet gjest: 2019-07-06


7 av 10

Heidi,
Bergen

+
Beliggenheten er helt fantastisk. Rett ved stranden, og nydelige fjell rundt. Kort vei til alt, og samtidig så stille.
-
Evening entertainment (!!) Dette varte fra 22.30 - 24.00. For familier som reiser med små barn er kl 24 veldig sent. Der ville vært veldig hensynsfullt om man i det minste avsluttet kl 23. Lyden på «entertainment» er også VELDIG HØY. På er nabohotell vi gikk forbi hørte vi lyden av jazzmusikk, på et behagelig lydnivå. Gjestene kan da velge selv om de vil gå ned og høre musikk på kvelden eller ikke. På Eden var det ingen valg, alle beboere var tvunget til å høre MUSIKK PÅ FULLT VOLUM til kl 24. Det er ikke nødvendig å ha det så høyt. De som hadde møtt opp for å høre på satt noen få meter fra. Kvaliteten på musikken samsvarte heller ikke med kvaliteten på hotellet. En «dj» spilte en hitparade av alt som har vært av monsterhit på 80- og 90-tallet. Takket gudene da det endelig var slutt. Det trakk veldig ned, på er hotell som ellers på mange måter er virkelig bra.

Bekreftet gjest: 2019-06-29


10 av 10

Aase og Egil,
Bærum

+
Kort avstand til basseng og strand.
-
Sjøvann i basseng.

Bekreftet gjest: 2019-06-22


10 av 10

Sissel,
Hole

+
Veldig sentralt, vakker beplantning og interiør.
-

Bekreftet gjest: 2019-06-15


10 av 10

Matz ,
Straumsgrend

+
Nydelig beliggenhet. Rene og flotte felles areal og god mat.
-
Rengjøringen av rommet var slapp og burde vært bedre.

Bekreftet gjest: 2019-06-15


8 av 10

,

+
Hyggelig betjening. Badet var stort og fint.
-
Med et opphold på 14 dager oppleves hotellrommet lite og trangt.

Bekreftet gjest: 2018-10-06


7 av 10

,

+
Beliggenheten
-

Bekreftet gjest: 2018-09-29


8 av 10

Thor,
Hønefoss

+
Beliggenhet
-
Nok solparasoller

Bekreftet gjest: 2018-09-08


10 av 10

Berit,
Oppegård

+
Meget bra beliggenhet. Fint for eldre kort vei til stranden. Meget hyggelig personalet. Dette kan anbefales på det varmeste.
-
Kunne ha en noe litt bedre underholdning den ene kvelden i uken de har det. Det var ikke mange som ble sittende fir å høre denne musikken eller skal en si sangen. Folk gikk ganske fort. Synd for hun som stod der og sang.

Bekreftet gjest: 2018-09-01


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

75% anbefaler hotellet

561 vurderinger
Utmerket
 
138
Veldig bra
 
258
Bra
 
118
Mindre bra
 
23
Dårlig
 
24

Fem siste vurderinger

06.09.2019

Innlegg av mornyh Bergen, Norge

Veldig bra i Port de Soller

En ferie på Hotel Eden kan anbefales. Beliggenheten er perfekt, rett ved stranden. Hotellet er nylig renovert og fremstår i veldig god stand. Fint, men litt lite, bassengområde. Takterassen med bar er absolutt å anbefale. Vi hadde halvpensjon med frokost og middag. Frokostbuffet var meget bra, det eneste vi savnet var ferskpresset appelsinjuice - vi var jo tross alt i Soller. Middagsbuffen var også innholdsrik og bra, men litt lite variert dersom man spiste der mange ganger i løpet av oppholdet.

 
24.06.2018

Innlegg av Lill-Karin Oslo, Norge

Veldig bra

Var i Port de Soller på en liten ferietur og bodde på dette hyggelige hotellet. Det lå superbra til , rett ved en liten strand . Rommet vi hadde med balkong var stort og lyst og med god utsikt over Spinolabukten. Greit bassengområde selv om man selvsagt irriterer seg over at alle holder stolene med håndklær hele dagen. God frokost og hyggelig betjening. Skal definitivt bo her neste gang vi skal til Soler som er et fantstisk sted!

 
17.06.2018

Innlegg av KjellKallandsvik Ålesund, Norge

1-Uke ferie på Hot. Eden i Port De Soller

Tilbrakte 1-ukes ferie på Eden. Fint hotell, og vi fikk rom med delvis havsutsikt/Bassengsutsikt, i 3-etg. i den delen av hotellet som var oppusset. Ikke så stort rom, men fint, flott utsikt over båthavnen/bassengområdet. Kjempegod/rikholdig frokostbufe, og det samme gjelder middagsbufen. Anbefaler at det bestilles middagsbufe. Hotellet ligger fint/sentralt plassert ned mot strandpromenaden/Stranden. Fine turmuligheter i omegn av Port De Soller. Gammel el-trikk går fra Port De Soller, og opp till Byen Soller, 4km. fra Port De Soller. (Litt høy bilettpris, men en flott tur).

 
24.03.2018

Innlegg av sirijann Bergen, Norge

Fantastisk ferie ved stranden i Soller, Mallorca

Vi hadde rom nr.105 på hotellet og trodde vi ville savne utsikt fra en balkong, men fikk flotte solfylte formiddager på vår egen terrasse skjermet fra sjøbrisen. Takk til ledelsen som tilbød oss bytte fra Eden Nord, deres andre hotell, opp en bratt bakke. Det hadde passet dårlig med pusteproblemer, men de fleste av gjestene begge steder var vante fotturister og mange var syklister også, på denne tid av året. De fleste av personalet snakket tysk, engelsk og spansk. Det lokale språket var ikke like lett å forstå. Vi var imponert over frokost-utvalget og alle alternativene til kveldens middag. Det anbefales å velge halvpensjon, og vi var positivt overrasket over totalprisen, så vi spanderte gladelig drikke til maten.

 
10.10.2016

Innlegg av rita15092015 Surnadal, Norge

Hotel Eden

Noe slitt rom,men hotellet er under oppussing så det var helt Ok. Rent og pent. Flott utsikt fra rommet . Vi hadde superior rom i 6 etasje. Bra frokost ned godt utvalg. Personalet i resepsjonen kunne hatt nytte av å ha vårt på "smilekurs" Tullete å måtte betale for kjøleskapet på rommet. 20 Euro for 1 uke. Men alt i alt et helt supert sted å bo