1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
8,7 / 10
Service
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
7,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,8 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Atle,
Florø

+
-
Det bør opplysast om betydeleg flystøy frå flyplassen.

Bekreftet gjest: 2018-09-29


8 av 10

,

+
Voksenhotell
-
Serrano-skinke til frokost burde være obligatorisk som ellers i Spania på et 4-stjerners hotell, men ble bare tilbudt 1 av 7 dager...

Bekreftet gjest: 2018-09-08


8 av 10

Laila ,
Lørenskog

+
Frokosten
-
Ikke ha en som spiller fiolin under frokosten søndag morgen. Forstyrrende.

Bekreftet gjest: 2018-09-01


8 av 10

Charlotte ,
Mosjøen

+
Fint hotell, med gode fasiliteter
-
Personalle i resepsjonen måtte man dra informasjon ut av, lite hyggelige.

Bekreftet gjest: 2018-08-18


9 av 10

Mona ,
Krokstadelva

+
Frokostbuffeten og renhold
-
Trimrom bør åpne kl. 07.00

Bekreftet gjest: 2018-07-07


8 av 10

Vetle,
Oslo

+
- Poolbaren - Rengjøring
-
- Oftere folk i hotellbaren - Mulig å betale for utflukter med kort - Mer glutenfritt til frokost

Bekreftet gjest: 2018-07-07


9 av 10

Vibecke,
Bergen

+
Renhold, frokost, beliggenhet
-
Heisene var små og veldig trege Rommet og badet var litt lite

Bekreftet gjest: 2018-07-07


9 av 10

,

+
Rent og fint . En rolig atmosfære. Hyggelig betjening.
-

Bekreftet gjest: 2018-07-07


8 av 10

Vidar,
Gausdal

+
Når strand. Ålreit mat. Renslig stort sett.
-

Bekreftet gjest: 2018-06-23


9 av 10

Helge,
Hamar

+
Alltid ledige solsenger ved bassengområdet
-

Bekreftet gjest: 2018-06-23


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

988 vurderinger
Utmerket
 
444
Veldig bra
 
399
Bra
 
112
Mindre bra
 
24
Dårlig
 
9

Fem siste vurderinger

17.10.2018

Innlegg av Kathrine S Trondheim, Norge

Høstferie 2018

Kom nettopp hjem fra en uke med høstferie, og oppsummerer følgende: Pluss: Topp beliggenhet, fantastiske sykkelveier, vask av rom 7 dager i uka, ypperlig frokost med kokker som tilbereder etter ønske, meget bra underholdning på kveldene, lyst og fargerikt interiør, bra treningssenter, enkelt å ta seg inn til Palma Minus: Litt trange bad, trangt om plassen på solsengene - kunne med fordel fjernet det ene bassenget Vil mer enn gjerne komme tilbake:-)

 
07.10.2018

Innlegg av Anne B

Flott beliggenhet

Nylig tilbrakt en uke på dette hotellet og fikk en positiv opplevelse. Rommet vi fikk hadde utsikt mot Palma og havet. Vi hørte selvfølgelig flytrafikken når vi var utendørs, men opplevde dette ikke som sjenerende. Rommet var lite, men lyst og tiltalende innredet. Det samme med badet. Renholdet var tilfredsstillende. Alt personalet var smilende og hyggelige. Hotellet har en rikholdig frokostbuffet. Vi hadde bestilt halvpensjon og var svært fornøyd også med middagen. Det var variasjon med ulike tema hver dag. Vi benyttet også treningsrommet og innendørsbassenget. Hotellet har også grei beliggenhet i forhold til strand, strandpromenade og godt kollektivtilbud inn til Palma. Dette er et hotell vi kan anbefale.

 
26.09.2018

Innlegg av Knut R Midt-Norge, Norge

Gjennomført kvalitet hele veien

Hotellet ligger nær en rolig bukt ved Can Pastillia. Restauranten med betjeniing og mat meget bra. Foruten to svømmessseng ,det ene med inkorporert boblebad, er det en lengre distansesvømmrbane... Hadde rik med panorama over området og sjøen. Flyplsssen er nær, men uten at dette betyr noe støymessig. Hotellet er + 16 hotell.

 
12.08.2018

Innlegg av TravelerNorRus Norge

Maks 3 stjerners hotell ikke 4

Jeg vet ikke hvordan dette hotelet fikk 4 stjerner men den fortjener maks 3. Litt dårlig belligenhet i forhold til strand. Strand som er i nærheten er liten og ikke fin. Skal du på en ordentlig strand må du gå min 20 min i retning mot plaja de palma. Rom er ganske slitne og ikke så fine som de er på bildet. Veldig gammel aircondition med sop under den. Det finnes ikke et eneste glass på romet kun de som står i dusjen for å skylle munnen med. Ingen gaffel, kniver, skjeer, flaskeåpner, vannkoker eller kaffemaskin. Eneste som var på romet var tv og kjøleskap. Veldig beskjeden utvalg av mat til frokost. Samme mat hverdag ingen variasjon. Vi spiste frokost bare fordi vi har betalt for dette og måtte spise noe. Bacon og pølser var altid kalde eller litt varme. Eneste som smakte greit var stekte egg og omelett. Lite utvalg av frukt. Bakevarer er uaktuelle da vi ikke ønsker å gå opp i vekt. Vi ønsker å spise normal mat som skal være god, variert og varm. Rask internett på romet så det var bra. Ingen renhold på romet, de kun kaster søppel og skifter håndkler. Vasket ikke gulv hos oss og det var svarte lange hår overalt. Ingen balsam i dusjen. Dusjgel og shampo fikk vi kun ved ankomst deretter måtte vi kjøpe selv i butikken. Tidligere har vi bodd på en 3 stjerners hotel thb el cid som ligger i plaja de palma, den var faktisk mye bedre og med perfekt belligenhet. Vi trodde at hvis vi betaler mer for en 4 stjerners hotel så får vi bedre opplevelse men vi var skuffet.

 
09.08.2018

Innlegg av torungen Sandefjord, Norge

Moderne hotell med Spa

Jeg bodde bare en natt på hotellet men fikk et godt inntrykk. Hyggelig betjening, spesielt damen i Spa resepsjonen som var veldig hjelpsom. Berømmer den unge servitøren som svarte ærlig om at maten kom til å ta tid. Spa'er er fint til å være i Spania og på et hotell, gode og kraftige massasje vannstråler, fint dampbad og badstue. For å få skikkelig varme i badstuen så må en spørre betjeningen om å øke varmen. I Relax rommet var det behagelig kjørlig, det samme gjaldt trimrommet. I forbindelse med Spa'et er det et 25 meter langt basseng. Det har bare 2 baner, men er perfekt om man ønsker svømme trening. Det er ikke mye støy på hotellet, men man hører alle fly som tar av fra flyplassen, og det er ikke få. Jeg hadde et stort og moderne rom med veldig fin havutsikt, dessverre kom det noen skyer på kvelden som gjorde at jeg ikke så solnedgangen. Aircon. fungerte også bra. Jeg reiste veldig tildlig på morgenen, men fikk frokost allerede 04:30. Det som trekker mest ned er at det var noen bitte små insekter spesielt på badet og utenfor baderomsdøren. Når jeg spiste frokost (alene i halvmørket) så jeg også en kakerlakk på gulvet i matsalen. Matsalen er på bakkenivå og dørene er sikkert ikke så tette at de ikke kan komme inn.