Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,2 av 10 Basert på 66 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
7,2 / 10
Rengjøring
 
8,2 / 10
Service
 
8,4 / 10
Fasiliteter
 
7,1 / 10
Mat og drikke
 
8,1 / 10
Rom / leilighet
 
6,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,5 / 10

Siste gjestevurderinger


5 av 10

Reidun,
Vestfold

+
Maten. Hyggelig betjening.
-
Bedre tilrettelegging for bading i sjøen. Irriterende at hånklær ble lagt på solsengene uten at de ble brukt på mange timer.

Bekreftet gjest: 2018-09-29


9 av 10

Ragnar Johansen,
Rissa

+
Vi hadde en fin plassering av rommet, mot sjøen. Slapp bråket fra nabohotell, det var mye bråk fra Engelske turister skjenkerett i området, men ellers OK .
-
Det er vell ikke så mye å gjøre med forbedringer, men en ting kan gjøres med sengene på rommet, det var plast over madrassene, noe føltes ubehagelig, skjønner det er årsaker til dette.

Bekreftet gjest: 2018-09-08


8 av 10

Gabriela,
Oslo

+
Service, maten og beliggenhet
-
Klimaanlegg i rommene

Bekreftet gjest: 2018-09-08


7 av 10

,

+
Personalet
-

Bekreftet gjest: 2018-06-02


10 av 10

Lars,

+
Det var skøyting og bra mat og god unnskyldning på kvelden og bra betjenig
-
Det kunne vert en kaffekoker og et lite kjøleskap

Bekreftet gjest: 2018-06-02


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

72% anbefaler hotellet

1416 vurderinger
Utmerket
 
485
Veldig bra
 
552
Bra
 
203
Mindre bra
 
74
Dårlig
 
102

Fem siste vurderinger

31.10.2018

Innlegg av Linda D Lier, Norge

Fint hotell - for mye bråk rundt bassenget

Fint hotell - med flott utsikt fra terrassen. Restauranten serverte god og variert mat både til frokost, lunch og middag. For oss så var hotellet nesten delt i to - Resepsjon og restaurant var flott og innbydende, vennlig og hjelpsom betjening. Dessverre var Pool området bråkete og preget av Stag og Hen parties som fikk herje fritt, uten konsekvenser, både med musikk fra egne høytalere( på toppen av det som kom fra poolbaren) og drikke uten at de ryddet etter seg. Solsenger var okkupert, selv om ingen var tilstede hele dagen. Vi opplevde også at vi gikk til poolbaren for en kaffe, og da var det noen veldig fulle gjester som valgte å legge seg på våre plasser, selv om våre personlige eiendeler og håndklær fortsatt var der. Ingen hyggelig opplevelse. Vi kommer nok ikke tilbake til dette hotellet. Dessverre, fordi hotellet har fortjent bedre gjester, personalet gjør en flott jobb.

 
17.08.2014

Innlegg av eddad2018 Trondheim, Norge

Supert!

Jeg reiste med to veninner til Magaluf i slutten av juni, uten noen spesielle forventninger til hotellet, da vi bestilte to uker før avreise. Da vi ankom var de ansatte svært hyggelige og behjelpelige, og utsikten fra hotellet var helt utrolig! Rommene var helt greie, ikke noe utenom det vanlige, men de fleste bruker ikke stor tid på rommene når de ferierer i Magaluf, og det gjorde ikke vi heller. Vi hadde kjøpt overnatting med halvpensjon, og fikk dermed frokost og middag inkludert i prisen. Måltidene var varierte og de hadde alltid er friskt og bredt utvalg. Et stort pluss var også utsikten fra spisesalen (!) Noe vi likte spesielt godt med hotellet var at de hadde et eget klippeområdet som besøkende kunne bruke om de ville. Her fikk man fred og ro, i fantastiske omgivelser, uten noe ekstra kostnad! Det eneste er at man sikkert i noen tilfeller må være litt tidlig ute om man ønsker en god plass. Hotellet lå veldig sentralt, men det eneste negative med beliggenheten tror jeg må være at hotellet lå på toppen av en bakke. Ikke en veldig lang bakke, men litt bratt, som kanskje trakk ned plasseringen et par hakk, men ikke veldig drastisk! Magaluf generelt er en utrolig livlig og aktiv by, som jeg virkelig vil anbefale alle og besøke. Hotel Florida er et hotell jeg ville anbefalt videre for dems relativt billige priser og hyggelige ansatte :-)

 
27.10.2019

Innlegg av RonG1532

Universal Florida

Great time at the hotel. Room was good as was the breakfast and pool Everything went well. Difficult getting back up the hill was a bit of a pain a couple of times but still enjoyed the holiday. Would recommend

 
26.10.2019

Innlegg av EAndrews91 Royal Tunbridge Wells, Storbritannia

Beautiful hotel all round!!!

Stayed in Universal Hotel Florida on a 4 night dance holiday. Loved every part of this hotel and have already recommended it to friends. Very clean room and social areas, very friendly and helpful staff, delicious food to suit every appetite, gorgeous sea view, walking distance to the beach and nightlife. Would highly recommend this hotel!

 
25.10.2019

Innlegg av Connector785567

Dance holiday with sea view, good food, friendly staff and a private beach

Great customer service. Variety of food buffet with choice from vegetarian to fish and meat, nicely cooked Spanish recipes. Private small beach and adequate pool area. Most of the rooms have sea view.