1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Melia Calvia Beach

  • • På stranden
  • • Pent hotell
  • • Herlig spa

Melia Calvia Beach ble nylig pusset opp i mer moderne stil. Kort vei til stranden, et herlig bassengområde og spa med behandlinger.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Enkeltrom for 1 person. Superiorrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Beliggenhet og utsikt
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 400 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Melia Calvia Beach har tre basseng, hvorav ett barnebasseng og ett forbeholdt The Level. Gratis solsenger, parasoller og håndkleservice ved bassenget. Poolbar. På stranden er solsengene og parasollene mot avgift. Hotellets gjester kan benytte det nye barnebassenget på hotell Sol Barbados.

Gratis WiFi i fellesområdene. Her er flere restauranter. Bufférestauranten Market hvor frokosten og middagen serveres (middelhavsmat), og her kan du også sitte ute på terrassen med en fantastisk utsikt utover havet. Cape Nao har både beach club (mot avgift) og restaurant ved stranden som serverer lunsj. Restauranten Pez Playa er åpen for alle. Lobbybar.

Fint spa med behandlinger mot avgift. Gratis tilgang til trimrom og innendørsbasseng. Vaskeriservice mot avgift. Barne aktiviteter i hotellets regi med engelsktalende personale. Kveldsunderholdning. Støy fra nærliggende restauranter og klubber kan oppfattes som forstyrrende.

Det er mulig å benytte seg av (og skrive på rommet) visse fasiliteter og restauranter på hotell i samme kjede som Melia Calvia Beach. Mer informasjon gis på hotellet.

Gjester som bor i superiorrom

Bor du i superiorrom får du tilgang til The Level med ekstra service. Her er det blant annet et relaxområde, et eget basseng, mulighet for halvpensjon mot tillegg (frokost og middag) i restauranten The Level og gratis kaffe og alkoholfri drikke i Level-området hele dagen.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg (frokost- og middagsbuffé).