Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,1 av 10 Basert på 109 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
7,1 / 10
Rengjøring
 
6,8 / 10
Service
 
7,7 / 10
Fasiliteter
 
7,1 / 10
Mat og drikke
 
6,6 / 10
Rom / leilighet
 
7,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,2 / 10

Siste gjestevurderinger


4 av 10

,

+
Låg nært stranda
-
Bedre renhold. At du får sjekke inn med det samme du kommer til hotellet. Ikke vente 2 timer

Bekreftet gjest: 2019-09-14


8 av 10

Kirsten,
Holmen

+
-
Vi kunne ikke bruke verandaen da det sto en airkondisjonsmaskin der som avga mye varme og bråket veldig mye.Vi reiste med ett barn som legger seg tidlig, så vi var avhengig av å være hjemme på kveldstid. vi satt på rommet med verandadøren igjenn hele kvelden.

Bekreftet gjest: 2019-09-07


8 av 10

Inge,
Bergen

+
Fine rom, beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2019-09-07


7 av 10

Kari,
Stord

+
Beliggenhet
-
Var mye støy på hotellet og fra gata. Hotellet hadde ikke heis, tungt å bære kofferten flere etasjer.

Bekreftet gjest: 2018-10-13


8 av 10

Bente,
Byrknesøy

+
Beliggenheten
-

Bekreftet gjest: 2018-09-29


5 av 10

Jostein,
Laksevåg

+
Hyggelige resepsjonister for forsøkte å hjelp da Apollo ikke hadde videresendt våre ønsker
-
Apollo tar sine kunder seriøst. Som ny operert med kne-protese var det ikke bra å bli plassert i øverst etasje uten heis

Bekreftet gjest: 2018-09-15


4 av 10

Maria,
Hagfors

+
-
Hotellet måste bli mycket bättre med rengöring , vår lägenhet var dammiga o lortiga golv ( långa hårstrån ) handfatet blev inte rengjort. Sopade själva ihop en hel hög med damm och hår, blev inte bättre av påstötning i receptionen

Bekreftet gjest: 2018-09-01


6 av 10

,

+
Leiligheten
-
Basseng området

Bekreftet gjest: 2018-08-18


9 av 10

Lisbeth,
Florø

+
Bra basseng og at man fikk legge ut handduker på solsenger
-
Langt å dra koffertene opp til øverste etg

Bekreftet gjest: 2018-08-18


6 av 10

arve,

+
Bassengområdet
-
Blir mye støy med så mange Engelske unge menn i gjenger. Så vet ikke om det passer så godt for familier.

Bekreftet gjest: 2018-07-14


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

71% anbefaler hotellet

1257 vurderinger
Utmerket
 
372
Veldig bra
 
515
Bra
 
227
Mindre bra
 
78
Dårlig
 
66

Fem siste vurderinger

10.08.2018

Innlegg av syjohan Tromsø, Norge

Familier og vennegjenger i skjønn forening.

Vi dro hit som familie med barn siden d stod at hotellet var et familievennlig hotell. Vi fikk en heilt grei leilighet i bakerste blokk i øverste etasje, 4. Etg., noe som skapte litt problemer for en av oss som var litt dårlig til bens siden d ikke fantes heis. Frokost var ok, hotellansatte var veldig hyggelig og imøtekommende. Men d vi ikke likte var at d stort sett hver kveld/natt på etter eller annet tidspunkt ble bråk i vår oppgang. Enten fest i naboleilighet, krangling eller banking/ringing på nabodører i lang tid. Dette kan selvsagt ikke hotellet for og vi fikk beskjed om at vi kunne ringe etter vakta. Har aldri opplevd noe slik før. Ellers var de fleste som bodde her fra Storbritannia. Det var for lite solsenger rundt bassenget og man måtte være ute tidlig på morgenen å legge handduker for å få seg solseng. Show hver kveld av ulikt slag men dette startet ikke før kl 22 noe som er litt sent for barn.

 
13.08.2016

Innlegg av IngeborgMH

Fint hotell

Bodde her i 10 døgn og er veldig fornøyde. Leilighetene er ok, men kanskje litt lite kjøkkenutstyr. En og annen maur, men det må en regne med... Ok renhold og god service i resepsjonen. Sentralt og kort vei til stranden. Bussene til Palma går like utenfor hotellet. Fint bassengområde og grei mat. Kommer gjerne tilbake hit.

 
13.08.2016

Innlegg av Birger R

En grei opplevelse

Litt slitent hotell. Mye trapper. Greit renhold. Dårlig kvalitet på utstyr på kjøkken. Balkong akkurat stor nok til 4. Støy rundt bassengområde og en del trafikk rundt hotellet. Kort vei til stranden og shopping. Bussholdeplass rett utenfor, med transport til Palma. 30 -45 minutter unna. Hjelpsom betjening.

 
15.09.2013

Innlegg av Roy M Oslo, Norge

Vi var godt for nøyd,så hit skal vi flere ganger

Besøkte Aquasol juni -12 og juni og september 13.Så vi var godt for nøyd med renhold ute og inne,personalet ytet god service og altid blide. Juni 12 hadde vi med oss barnebarn fra 11- 9 - 4 og dem likte seg godt der, så dit skal vi flere ganger. Roy

 
07.07.2012

Innlegg av MElisabeth Tønsberg, Norge

Aldri hit igjen!

Vi bestilte reisen i november 2011 etter grundig lesing av alt vi hadde kommet over av omtalelser, og spesielt på Star Tour sine sider, hvor de skriver: "hotellet er perfekt for deg som vil bo sentralt uten å forstyrres nevneverdig av Palma Novas natteliv". Dette var viktig for oss og derfor falt valget på dette hotellet. Vi reiste sammen med en annen familie men bodde i hver våre leiligheter. Ankomst: De var overbooket og den andre familien måtte ta til takke med en ettromsleilighet. I resepsjonen sa de det var noe feil på badet, men dagen etter fikk de sannheten - det var overbooket. Vi hadde bestilt en 3-roms for 8 personer. Ett av soverommene hadde ikke noe skap. Badet var greit men man skulle ikke tro det var pusset opp for bare 2 år siden - store soppdannelser i fugene på veggene og badekaret så kjempegammelt ut. Kjøkkenet var dårlig utrustet og det var ikke en gang en stekepanne og ingenting å vaske opp med. Heller ikke så mye som en gulvklut til å tørke opp ting med. Stue; i hvert fall ikke sitteplass til mer enn 5 og på terrassen er det kun plass til 2. TV: KUN betal-tv med dårlige kanaler. Rengjøring; 3 dager i uken. Gulvene ble ikke vasket i det hele tatt på vårt nesten 2 ukers opphold, kun feiet, og det ble veldig skittent. Mat: Vi spiste noen måltider ved bassengbaren og det var helt ok. Basseng: Lite for å dekke 132 leiligheter. Veldig mange legger ut håndklær tidlig morgen så om man kommer etter 10:00 er det ikke særlig plass. Bassenområdet var okkupert av store gjenger fra England på party-tur der det var om å gjøre å drikke mest og forsøple mest. Det så ut som en svinesti! Ikke noe for hverken småbarn eller store barn å se dette. Veldig ubehagelig. Støy: Party all day and night long! Veldig høy tekno/partymusikk fra 10:30 til midnatt. Slitsomt å ligge ved bassenget å høre på. Etter midnatt overtok party i leilighetene som holdt på til 5 - 6 om morgenen. Ufattelig slitsomt, aldri hvile. Skulle man det måtte man dra ut fra hotellet til andre steder, også på kvelden. Ingen hjelp å få fra resepsjonen til depming av lyder eller fester. Så; ALDRI MER TILBAKE!