Reisemål – Mallorca

feriesteder sortert etter

Alcudia & Playa de Muro

Alcudia og Playa de Muro på nordkysten av øya er barnefamilienes favoritt, med en eventyrlig sandstrand som er hele 1,5 mil lang. Med vakre omgivelser, mange aktiviteter og gangavstand til det meste, ligger alt til rette for at de besøkende skal få en fullkommen ferieopplevelse.

Mer om Alcudia & Playa De Muro 22 hoteller fra 3 328 NOK

Palma Nova & Magaluf

Magaluf er et velkjent reisemål for den som liker å være sent opp og få med seg det meste av det som foregår. Hit bør man reise i sommermånedene for ekstra liv og røre. Ønsker du en roligere ferie er Palma Nova noe for deg. Da kan det lønne seg å reise i september, mens temperaturene fortsatt er var...

Mer om Palma Nova & Magaluf 9 hoteller fra 3 398 NOK

Cala d'Or

Vil du nyte avslappede dager i vakre og fredelige badebukter, så skal du reise til Cala d'Or på Mallorcas østkyst. Her ligger det en eksklusiv marina og det er flere spennende utfluktsmuligheter å velge mellom.

Mer om Cala D'or 4 hoteller fra 4 398 NOK

Puerto de Soller

En reise til Puerto de Sóller byr på avslappende dager på stranden kombinert med fotturer gjennom sitron- og appelsinlunder og utflukter til nærliggende byer. Velkommen til ett av Mallorcas vakreste steder!

Mer om Puerto De Soller 5 hoteller fra 5 798 NOK

Illetas & Cala Mayor

Illetas og Cala Mayor er perfekt for deg som ønsker å kombinere bad med storby. Her bor du på luksushotell med perfekt beliggenhet ved havet og Palma bys opplevelser bare en kort tur unna. Noen av Mallorcas beste golfbaner ligger i dette området.

Mer om Illetas & Cala Mayor 1 hoteller fra 6 998 NOK

Playa de Palma

Vil du tilbringe en avslappende ferie med sol og bad på en av de beste sandstrendene i Palmabukta, så skal du reise til Playa de Palma. Den populære feriebyen ligger ikke langt fra shopping og storbyliv i Palma, og den er et godt utgangspunkt for egne streiftog på Mallorca.

Mer om Playa De Palma 8 hoteller fra 4 948 NOK

Palma

Palma de Mallorca, er de Balearenes hovedstad og som en liten storby med mye personlighet. Dagene i Palma kan fylles med alt fra bad, shopping, museumsbesøk, mat og drikke – alt finner du i byen med kallenavnet Middelhavets perle. Bestill fly og hotell til Palma med Apollo og bestem selv hvor lenge ...

Mer om Palma