Utflukter – Cala D'or

Opplev mer i ferien – bli med på utflukt! Vil du være sikker på å få plass på akkurat den utflukten du ønsker, så kan du bestille her og nå. Eller du kan vente til du er vel fremme på reisemålet og bestille via reiseapp'en.

Alle kan bestille utflukter hos oss – det er ingen forutsetning at du reiser med oss.

Last ned app'en


Dragegrottene i Porto Cristo

Går fra: 

På denne heldagsturen opplever vi øyas fascinerende dryppsteinsgrotter – man kan ikke slutte å forundre seg over de merkelige formasjonene som ble skapt i disse magiske omgivelsene. Vi gjør også et kortere fotostopp ved Porto Cristo.

Mat og/eller drikke er ikke inkludert.

Voksne (12+ år): 391 NOK
Barn (2-11 år): 196 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Halvdag - formiddag
Dag(er): Onsdag
Bestill

Øytur med tog og båt

Går fra: 

Dette er fin heldagsutflukt for hele familien der vi får oppleve Mallorcas fantastiske vestkyst med vakre fjell og flott og frodig landskap.

Vi starter dagen med å hoppe på det gamle veterantoget Appelsinekspressen i Palma. Gjennom det vakre landskapet, og via tunneler i fjellkjeden Tramuntana kjører vi til den romantiske badeperlen Puerto de Sóller og søsterby en Sóller, som ligger et stykke inn i landet. Litt avhengig av hvordan togene går, blir det egen tid i en av byene før vi går om bord i en båt som fører oss til Sa Calobra. Vi avslutter dagen med å kjøre buss langs smale fjellveier som snor seg mellom fjellhøydene og det vakre landskapet. I Inca besøker vi en lærfabrikk med tilhørende butikk innen vi starter på returen.

Utflukten kan også gjøres i motsatt retning, og den starter da med Inca og avslutter med Appelsinekspressen.

Ikke inkludert: Mat og drikke

Voksne (12+ år): 732 NOK
Barn (2-11 år): 366 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Heldag
Dag(er): Torsdag
Bestill

Marked i Sineu og Formentorhalvøya

Går fra: 

Dette er en fin utflukt som inkluderer en herlig miks av shopping, flott natur og sightseeing.

Vi starter med å reise til markedet i Sineu, som er et av de eldste på Mallorca og ligger midt på øya. Markedet er kjent for å kombinere gamle tradisjoner med mer moderne innslag og her finner du det meste.

Etter markedshopping tar vi turen til Mallorcas nordligste punkt – den vakre Formentorhalvøya. Vi stopper i den nydelige Puerto Pollensa før vi drar til Formentor Beach for å bade, som anses være en av de vakreste strendene på øya. Her ligger også det tradisjonsrike Hotel Formentor, som ble åpnet allerede i 1929. Vi avslutter dagen med en båttur fra Formentor til Puerto Pollensa hvor vi får den vakre kysten fra sjøsiden.

Ikke inkludert: Mat og drikke.

Palma og Valdemossa

Går fra: 

Ta med familien på en heldagsutflukt til vakre Palma. Mallorcas største by byr på fantastiske shoppingmuligheter, imponerende severdigheter og velsmakende restauranter. For den kulturelle er Miro-museet og den storslåtte katedralen La Seu en nødvendighet. Vi reiser også til den vakre lille fjellandsbyen Valdemossa. Her er gatene smale og utsikten fantastisk.

Mat, drikke og entré til Chopinmuseet i Valdemossa er ikke inkludert i prisen.

Palma på egen hånd inkludert Palma Aquarium

Går fra: 

Bli med til Palma og opplev den herlige atmosfæren i Mallorcas hovedstad. Palma er en spansk storby i lite format og i løpet av dagen har du tid til å undersøke byen på egen hånd. Det finnes flere severdigheter som b.la annet Katedralen La Seu og Miro-museet eller gå langs den vakre havnen Paseo Maritimo. Er det ønskelig med shopping finnes det mange muligheter- både når det gjelder budsjett og luksus. Vi kommer også til å besøke Palma Akvarium hvor det bl.a. finnes hai, krabber og koraller. For større grupper tilbys det tur med guide. Barnebursdagen kan også feires på akvariet, og lover en uforglemmelig dag for pirater, havfruer og prinsesser av havet!

Mat og drikke er ikke inkludert i prisen, og utflukten kan kun bestilles på reisemålet.

Son Amar

Den gamle herregården på veien mot Sóller byr på underholdning på høyt nivå. Son Amar er en spansk klassiker som i flere år har vært ansett som ett av Europas beste show. På den storslåtte herregården med røtter fra 1600-tallet nyter du en god middag mens du ser på showet som er fylt med magi, akrobatikk og flamenco.

Inkludert: 3-retters middag. Drikke kjøpes utenom.

Aqualand El Arenal

Spar penger og kjøp inngangsbilletten hos Apollo. Aqualand har noe for enhver smak, enten man foretrekker at det går stilt og rolig for seg, eller vil ha mer futt og fart. Det er flere spisesteder å velge mellom, og fine steder å koble av på.

Hverken baderinger, låsbare oppbevaringsskap, mat og/eller drikke eller transfer er inkludert. Inngangsbillettene kan bare kjøpes på reisemålet.

House of Katmandu

Morsomme House of Katmandu Park i Magaluf er fullt av overraskelser og kommer til å slå an både blant store og små!

I temaparken er det blant annet en minigolfbane med is- og ildtema, en isgrotte, et skytespill i Ville Vesten-tema og et opp- og nedvendt hus som ligger i en fortryllet musikkskog. Det er også et badeland i parken, Katlantis Splash Park, med basseng og vannsklier og Katlantis Soft Park som er et gigantisk lekeland.

Dessuten er det en hallusinasjonsfrembringende, virituell virkelighetsattraksjon i 5D, en spektakulær 4D-kino og mye, mye mer!

Ikke inkludert: Lunsj og drikke. Mulighet for å legge til transport.

Denne utflukten kan kun bestilles på reisemålet.

Shoppingdag i Palma

Går fra: 

Heldagsutflukt på egen hånd i den lille storbyen Palma, med et fantastisk utvalg innen kultur, severdigheter, shopping og fornøyelser. Den kulturelle kan glede seg over Miro-muséet og den praktfulle La Seu-katedralen, mens den handleglade kan rusle mellom lokale designbutikker og de store kjedebutikkene.

Vi anbefaler et besøk til markedshallen Mercado Olivar, hvor du kan kjøpe det meste av delikatessene Spania har å by på. Langs Paseo Maritimo ligger luksusbåtene på rekke og rad og Castello de Bellver er vel verdt et besøk.

Ikke inkludert: Mat og drikke.


Stand Up Paddleboard

I det rolige vannet utenfor Alcudia ligger forholdene godt til rette for Stand-up paddleboard, eller SUP som det kalles. Sammen med erfarne instruktører får nybegynnere først bli kjent med brettet inne i bukta før tiden er inne for å padle av gårde. Utflukten gir deg en fin mulighet til å bli kjent med denne nye brett-trenden og passer for hele familien.

Ikke inkludert: Mat og drikke.

Utflukten kan kun bestilles på reisemålet.