1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,2 av 10 Basert på 352 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,2 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Service
 
8,0 / 10
Fasiliteter
 
7,5 / 10
Mat og drikke
 
6,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,3 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Melissa ,
Sarpsborg

+
Rommene ble godt rengjort. Om noe var galt, rettet de opp i dette med en gang. Tørt og rent ved basseng toalettene. Stor flott balkong
-

Bekreftet gjest: 2019-08-10


9 av 10

Trine,
Norge

+
Hotellet ligger ved stranden som er ren og fin. Hotellrommet vårt var en juniorsuite. Vi var tre stk. Mor og to ungdommer. Perfekt størrelse for oss. Deilig veranda. Vi fikk rene håndklær hver dag. Lite koselig hotell.
-
Det var elendig nett, noe ungdommen irriterte seg over. Wi-Fi virket knapt, heller ikje 4G. Rommet vårt var helt nederst, kan ha noe med det å gjøre. Nabohotellet er et stort all inclusive hotel, det ble trangt om plassen på stranden. Man kunne reservere senger, noe de fleste gjorde.

Bekreftet gjest: 2019-08-03


8 av 10

thomas,
Norge

+
Betjeningen
-
Gretten man i bassenbaren.

Bekreftet gjest: 2019-08-03


8 av 10

,

+
Det var alltid ledige solsenger samt at det var stille og rolig på hotellet
-
Tilrettelegge litt mer der det er trapper. Det er tungt å bære kofferten opp til veien når det er trapper nesten hele veien opp.

Bekreftet gjest: 2019-07-27


10 av 10

Johnny,
Vikersund

+
Fint hotell. Alt fungerte og var i toppstand
-
Oppvask

Bekreftet gjest: 2019-07-06


9 av 10

Hanne ,
Bergen

+
Leilighetene og beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2019-07-06


10 av 10

Knut,
Mefjordvær

+
Gjestene og reinholdet samt de hyggelige jentene i resepsjonen :-) God service i poolbaren.
-

Bekreftet gjest: 2019-06-22


10 av 10

Berit,
Skreia

+
Lite koselig hotell, stort sett voksne, vi hadde rom på bakkeplan mot stranda, rolig og behagelig
-

Bekreftet gjest: 2019-06-22


4 av 10

Josefine,
Bærum

+
Kort vei til stranden. Rent og ryddig på området
-
Renholdet i leiligheten var dårlig

Bekreftet gjest: 2019-06-22


10 av 10

Espen,
Skedsmokorset

+
Fine leiligheter bra bassengområde for oss som reiste med små barn. Hyggelig service i baren i bassengområde
-
Oppvasken ble aldri tatt av personalet.. Greit nok det, men det fantes ingen oppvaskkost eller såpe for denne oppgaven får vår del heller. Måtte kjøpe dette selv.

Bekreftet gjest: 2019-06-15


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 3,5/5 Sovekvalitet
 • 3,5/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

67% anbefaler hotellet

79 vurderinger
Utmerket
 
27
Veldig bra
 
28
Bra
 
13
Mindre bra
 
8
Dårlig
 
3

Fem siste vurderinger

24.06.2019

Innlegg av josefineealmo

Misfornøyd

Vi hadde junior suite i to uker og ble litt misfornøyd med hele standarden. Vi var fornøyd med kort vei til stranden, butikken og restauranter. Vi fikk rom på «rett» side av hotellet, da vi ikke hørte noe til karaokebaren. Det var deilig med skift av håndklær hver dag og det var rent og ryddig på området. De hadde god mojito. Taxi og buss var i nærheten og det var kortere vei til sentrum enn hva vi trodde. Men det var mange ting vi ikke var så fornøyd med, som gjør at vi ikke kommer tilbake. Vi syns rengjøringen var veldig dårlig. Verken gulv eller toalett ble ikke vasket og sengetøyet ble ikke byttet. Det var veldig harde senger og et veldig fuktig rom. Det var AC, men denne blåste rett ned på den ene siden av sengen og var kald. Ble opplyst om TV og wifi, men dette fungerte svært dårlig, egentlig ikke i det hele tatt. Det var ikke fryser og hvis man ønsket å bruke kjøkkenutstyr så måtte man kjøpe såpe og kost selv. Dette var ikke opplyst. Andre ting som også trakk veldig ned: Bare en nøkkel. Dårlig skjerming mellom balkongene.(Kunne gå over til hverandre) Glassdør (frostet) til badet. Lite oppbevaringsplass for klær. Mangler håndsåpe på badet. Små håndklær. Mye trapper til leilighetene. Høy turistskatt. Kanskje vi virker veldig pirkete, men disse tingen gjorde en dårlig totalvurdering. Vi kommer dessverre ikke tilbake hit.

 
29.09.2018

Innlegg av 6marit Trondheim, Norge

Kjempefornøyd :-)

Fint rom på toppen av hotellet (3 etg). Stor og flott terasse med sol fra morgen til kveld, med sittegruppe samt daybed. Vi brukte terassen mye. Litt harde senger men pluss for tynn sommerdyne som gjorde at vi likevel sov godt. Nydelig område med alt rett i nærheten. Litt støy fra karaokebar rett over gata, men litt morsom nabo også. Med ørepropper i, sov vi godt likevel. Rengjøring og nye håndduker hver dag, selv om det står 3 dgr i uken. Savnet en liten fryser i kjøleskap og vannkoker, men ingen big deal. Vi kommer gjerne tilbake :-)

 
26.06.2018

Innlegg av Anne Karin P

Flott stor balkong!😃

+ Stor og flott balkong. Skift av håndklær hver dag. Beliggenheten er veldig sentral, kort vei til matbutikker og restauranter, apotek og shopping. 👍 — Vi fikk utdelt kun ett nøkkelkort til leiligheten. Toalettet hadde frostet skyvedør som var delvis åpen på sidene. Man kunne like godt ha døra åpen. Sengene var harde og sengetøyet var klamt. Det var veldig fuktig da vi var der. Ingen vannkoker. Dårlig renhold. Du måtte sitte i senga på skrå for å se Tv-en. Ingen skandinaviske stasjoner som det sto i Apollos beskrivelse. Wi-Fi var til og fra. Vi hadde maur på rommet.â˜č

 
26.06.2018

Innlegg av Janne N Bergen, Norge

Anbefales

Store, fine rom og stor terrasse. Trivelige ansatte. Meget god beliggenhet, alt er rett i nærheten. Daglig rengjøring. Døren inn til toalettet er en skyvedør i frostet glass, kunne like gjerne vært ingenting... Kan forstå at noen kan klage på støy fra nabobarer, beliggenheten på vår leilighet gjorde at vi hørte minimalt.

 
27.09.2016

Innlegg av Tonje B

Supert hotell.

Anbefales på det varmeste. Litt slitt, men kjempefint hotell. Supre store rom, og fine store terrasser. Ansatte er trivelige og veldig hjelpsomme. Fint bassengområde, selv om vi er strandløver og valgte å gå de ca 60 trappetrinnene ned til stranda. Mange fine butikker og restauranter i hovedgata, og betydelig roligere sted enn i selve Cala D'or. Fine matbutikker rett i nærheten av hotellet. Fint å jogge/gå og sykle. Noe støy fra karaoke bar rett over gata, men den gav samtidig grunnlag for humring og latter. Hit skal vi tilbake mange ganger. 😀