Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9 av 10 Basert på 3 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
9,0 / 10
Rengjøring
 
9,3 / 10
Service
 
9,0 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
9,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,3 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

Mika,
Orivesi

+
Sijainti meren rannalla oli hyvä
-
Vedenkeitin huoneissa olisi hyvä

Bekreftet gjest: 2018-10-20


9 av 10

Jutta,
Jyväskylä

+
siisteys, uutuus, palvelu, ruoka
-
saimme inva-huoneen, jossa ei ollut mitään laskutiloja. Vessan peilistä näki kontillaan. Tavarat lojuivat lattialla. Huoneessa ei toiminut kosteuden poisto ja pesutilat pysyivät koko ajan märkinä. Pyyhkeet eivät kuivaneet olleenkaan, mutta vaihtuivat kyllä hyvin siivoojan toimesta. Viilennys toimi kyllä hyvin ja muuten huone mukava ja siisti.

Bekreftet gjest: 2018-10-20


9 av 10

,

+
-

Bekreftet gjest: 2018-10-20


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

2101 vurderinger
Utmerket
 
1221
Veldig bra
 
605
Bra
 
195
Mindre bra
 
56
Dårlig
 
24

Fem siste vurderinger

02.08.2017

Innlegg av IreneFau Askøy, Norge

Dette hotellet leverer!

Dette hotellet leverer over hele servicelinjen! Vakre rom, vi bodde i den nye Star Prestige fløyen. Fantastisk service i alle ledd. Smilene ansatte. Rent og innbydende i hele området En frokost som inneholdt alt man kunne tenke seg Dette er et hotell som setter service høyt og som ser den enkelte gjest. Det at det ligger helt på stranden er selvsagt også et stort pluss! Vi hadde et perfekt opphold! Anbefales.

 
07.08.2016

Innlegg av MortenM58 Alcudia, Spania

Veldrevet hotell med suveren beliggenhet!

Vi besøkte hotellet for femte gang, og hver gang har vi vært like fornøyde. Hotellet ligger flott til rett ved en innbydende sandstrand med en mengde solsenger. Man bør være forholdsvis tidlig ute om man ønsker en solseng, men vi hadde ingen problemer med å få tak i en de dagene vi ønsket å ligge på stranda. Hotellet har fine rom - noen er helt nyrestaurerte - og vi har hver gang vi har vært der hatt fin utsikt til havet og stranda. De ansatte er hyggelige og møter deg med et smil "Hola!" hvor hen man møter dem. Det er alltid noen som rydder, feier spyler og gjør sitt til at det blir et hyggelig opphold i rene og delikate omgivelser. Restauranten er god - med stor buffet med rikelig utvalg av kjøtt og fisk. Det er også kort vei til øvrige restauranter i nærheten, så beliggenheten er perfekt på mange måter. På kveldstid er det underholdning for store og små, og stemningen er god. Hotellet passer for barnefamilier og par i alle aldre.En trenger jo ikke oppholde seg ved barnebassenget om en ikke behøver...? Et pluss er det også at det er stille med tanke på festing godt før midnatt. Vi kan anbefale dette hotellet på det sterkeste og kommer gjerne tilbake igjen.

 
24.08.2015

Innlegg av Susanne V

Ikke kjøp frukt på stranda

Fint hotell,- men se opp for de som selger frukt på stranda-de stjeler penger!/ truer med kniv- kjøp heller med frukt fra markedet som tilhører hotellet-Flere har opplevd dette). Gode muligheter ved frokosten!

 
10.08.2013

Innlegg av Bente Benedicte M Lillehammer

Flott beliggehet på stranden

Vi bodde i en fin leilighet i toppetasjen. Leiligheten var fin og utsikten var super. Vi bodde på halvpensjon og både frokost og middagsbuffeten var veldig fin. Masse forskjellig mat og mange gode smaker. Personalet er veldig hyggelig her. En føler seg godt ivaretatt. Det beste med dette anlegget er at det ligger rett på stranden, slik at en kan pendle litt mellom basseng og hav når en har barn. Det finnes et godt spatilbud, som absolutt er verdt å benytte seg av. Et pluss er at det er gratis parkering, og alltid ledige plasser. Vi reiser gjerne hit igjen.

 
07.07.2013

Innlegg av mariev469 Tjøme, Norge

Et typisk all inklusive hotell

Små rom, aircondition, rent og i god stand, topp beliggendhet på stranden. Bra basseng, men for få solstoler. Står du opp kl 7, kan du holde av solstoler... Vi hadde ingen måltider inkludert, men ser at mange har det. Kjøpte lunsj buffet et par ganger og det var god mat. Restaurantene i området er ikke noe å skryte av, vi dro mye til gamlebyen. Hvis man liker show på kvelden, et barnevennlig hotell, strandliv og bussutflukter kan dette stedet anbefales. Vi hadde med tre barn. Men kun 4 senger på rommet. Måtte ha med egen ektraseng til minstemann.