Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 101 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Service
 
9,3 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
8,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Kjetil,
Saltnes

+
Kort vei til stranden
-
Det burde være enklere å kunne bestille barne/babyseng (f.eks fra websiden/bestillingen

Bekreftet gjest: 2019-07-27


10 av 10

Siv,
Hemnesberget

+
Hjelpsomme, hyggelige folk som arbeider på hotellet. Utrolig god mat og drikke
-
Lite solsenger på stranden

Bekreftet gjest: 2018-10-13


8 av 10

Lillian,
Ringerike

+
Rett ved stranden. God service og hyggelig betjening.
-
Kaffe til hvert måltid. Flere solsenger.

Bekreftet gjest: 2018-08-18


8 av 10

kari,
nes i ådal

+
beliggenheten
-

Bekreftet gjest: 2018-08-18


10 av 10

Laila ,
Sogn og Fjordane

+
Maten og beliggenheten.
-
Veldig mange opptatte solsenger som ikkje var i bruk på morgenene, vanskelig å finne noko ledig, og spesielt kjedelig når okkuperte senger står tomme i timesvis. Litt kjedelig at der ikkje var dør mellom rommene, hadde vore kjekt å ha det litt mer familievennlig akkurat på det punktet.

Bekreftet gjest: 2018-07-21


10 av 10

Ewa,
Norge

+
vledig snil og godt service, nok solseng til alle og nært til stranda
-

Bekreftet gjest: 2018-06-23


10 av 10

Lona,
Akershus

+
Mat og drikke, veldig godt utvalg og kvalitet!
-

Bekreftet gjest: 2018-06-16


10 av 10

jan,
7550 hommelvik

+
-

Bekreftet gjest: 2018-09-15


8 av 10

,

+
-

Bekreftet gjest: 2018-07-21


10 av 10

Turid ,
Stord

+
-

Bekreftet gjest: 2018-06-23


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

3084 vurderinger
Utmerket
 
1604
Veldig bra
 
889
Bra
 
388
Mindre bra
 
142
Dårlig
 
61

Fem siste vurderinger

13.08.2019

Innlegg av 83helenek

Familievennlig hotell

Var 1 uke på dette flotte hotellet sammen med hele familien. Førsteinntrykk av hotellet var kjempe bra. Ryddig og velstelt ved inngang, og blir møtt av hyggelig og hjelpsom resepsjonist. Etter innsjekk får vi 1 glass bobler på veien. Bodde i et standard dobbeltrom med utsikt over bebyggelse. Helt ok rom, dog noe slitt og enkelt. Sengene var gode. Romslig bad, med oppbevaring. Verandaen var passe stor og fin. Vi hadde all inclucive, og må si dette er den beste maten jeg noengang har fått på en slik type ferie (all inclucive ) Det var mulig å innta frokost og lunsj enten i hoved «restaurant» (som mer minnet om en stor kantine) , eller på den koselige restaurant ved basseng området hvor det var mye roligere, og hyggelig. Maten var den samme der, bare kanskje litt mindre utvalg. Vi følte det uansett var mer enn nok. Utrolig deilig å sitte ute å spise frokost og lunsj i rolige omgivelser. Utvalget var bra for store og små. Honnør for at de har godt utvalg av salater og vegetar ! Vin, bobler og drinker som var inkludert smakte riktig så godt. Vann fikk man i plastglass, el man kunne hente selv fra dispenser. Da god og kald. Kaffeautomat var det også i basseng bar. Supert m egen pool-snack-bar ved barnebasseng hvor man kunne få kjempe god burger, pølser eller nuggets utenom hovedmåltider. Chips kunne man også hente seg her. Gratis. Middagen var god og variert. Mye å velge på. Pizza var populært, og der klarte de ikke helt å få de ut fort nok, det var ofte tomt av det. Basseng området var nydelig. Den ene delen m utsikt utover flott strand. Bra opplegg for barn og ungdom med sports-og spill aktiviteter. De som jobbet med dette var kjempe flinke! Zumba og vann aerobic var det også. Så til det negative: solseng-mafiaen terroriserer også dette hotellet. Dvs at et flertall av hotellgjestene står opp i 05-tiden for å legge ut håndklær på solsengene, for så gå å legge seg å sove. Ofte var det ikke folk på solsengene før langt utpå formiddagen, men ingen ledige solsenger. Bare håndklær som lå på stolene. SKJERPINGS, hotell Condesa. Det hjelper ikke å sette opp skilt hvis forbudet ikke følges opp. Tips er at hotell ansatt fjerner håndklær fra solsenger som ikke brukes i løpet av 1 time. Da hadde det vært nok senger til alle. Og slutt på denne irriterende oppførsel. Wifi nettet kunne også vært bedre, men funket bra enkelte plasser. Underholdning hver kveld var grei nok. De ansatte var flinke og ivrige. Moro mest for barna. Veldig støyfult for de som hadde rom ut mot bassengområdet. God stemning var det. Hotellet ligger vakkert til rett på stranden. Tar ca 30 min å gå inn til sentrum av Alcudia. Ansatte var hyggelig, blide og hjelpsomme! Anbefaler dette hotellet, og jeg kommer gjerne tilbake hit, tross solseng-mafiaen 🤣

 
14.07.2019

Innlegg av Chantus M

Ferietur

Andre gangen jeg er på tur her med familien. Helt toppers for barnefamilier, men også for par. Stranden helt ved hotellet og flere basseng å velge mellom. Mat for alle og en hver, ulike smaker og valg å velge mellom. Tema på matserveringen også. Rommene moderne og rene. Hyggelig betjening i resepsjon og ellers på hotellet. Alltid blide og smilende. Kvinne, 23.

 
22.06.2019

Innlegg av harald1000

Bra, men ikke mer.

Rene fine rom. Mange solsenger (trangt, ikke plass til flere) men ikke mulig å samle familien for hotellet aksepterte at «håndklemafiaen» okkuperte solsenger i timesvis uten å bruke dem. Vi måtte bruke solsengene på stranden. Like greit, renere der. Men en ekstrautgift på ca 50 € dagen. Som kom i tillegg til et allerede dyrt opphold. Maten var OK men ikke mer. Vi har spist bedre paella i Hellas (!) Og vi så aldri en spansk skinke... eller generelt spansk mat. Dårligst av all-inclusive vi har vært på. Så for oss blir det ikke Condesa igjen !

 
04.01.2019

Innlegg av Torilla701 Oslo, Norge

Nydelig hotell med perfekt beliggenhet!

Vi ferierte på dette hotellet i juni mnd. Nydelig hotell med perfekt beliggenhet og nydelig mat! Topp betjening! Fine og romslige rom. Rent og pent. Herlig strand rett utenfor hotellet. Her kan man vandre i timesvis i den herlige sanden. Mye å se og oppleve her.

 
16.09.2018

Innlegg av Kristin165 Lillehammer-området, Norge

Ferie

Har nettopp kommet hjem fra en ukes ferie på dette flotte hotellet . Dette hotellet ligger perfekt til ved den flotte langgrunne stranden. Her er det flott å bo for folk i alle aldre, og det er godt tilrettelagt for barnefamilier. Variert og god mat til alle måltider, samt tilgang til iskrem å snaks. Tilgang til ulike drikker, og et stort pluss fra meg at brusen ikke var vannet ut 👍👍👍 Vi bodde på dobbeltrom, å det ble holdt godt i stand av personale. Det var rent å pent rundt på område, og de ansatte stod på hele dagen for at vi som bodde der skulle ha et flott opphold. Kommer garantert tilbake hit neste gang. Anbefales på det sterkeste.