Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,7 av 10 Basert på 399 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
7,7 / 10
Rengjøring
 
7,5 / 10
Service
 
8,2 / 10
Fasiliteter
 
7,7 / 10
Mat og drikke
 
7,5 / 10
Rom / leilighet
 
7,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,9 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

Wenche,
Råholt

+
-
Wi-Fi må forbedres betraktelig. Terrassedør var ikke låsbar, ikke renhold på bord og terrasse.

Bekreftet gjest: 2019-09-21


6 av 10

Alan,
Oslo

+
Resepsjonsansatte
-
At rengjøringsansatte blir mer serviceinnstilt og hyggeligere.

Bekreftet gjest: 2019-08-31


8 av 10

Øyvind,
Gulen

+
Mat og drikke
-
Burde vært forbudt med oppblåsbare madrasser og leiker i barnebassenget. Var fleire tilfeller med att små barna blei kjørt over av madrasser og oppblåsbare dyr.

Bekreftet gjest: 2019-08-31


6 av 10

Iren ,
Hamar

+
Beliggenhet til stranda
-
Renhold. Service

Bekreftet gjest: 2019-08-31


8 av 10

,

+
Alltid smilende og imøtekommende personale.
-
Bedre køsystem ved måltidene. Gikk jo i kryss og tvers, stod i kø for å få en ting mens resten av folket i kø stod og ventet på noe annet. For få sitteplasser i lunchen. Altfor mange engelskmenn og tyskere, nesten ingen skandinaviske gjester.Badehandkle mafia,som attpåtil lar håndkle ligge på solsenger ubrukt fra tidlig morgen til ettermiddagen, når de kommer tilbake fra hva de enn gjør!

Bekreftet gjest: 2019-08-10


7 av 10

Isabell,
Bergen

+
Veldig god mat. Vi var fornøyde med all inklusive. Mulighet til å vaske klær gratis, må holde med vaskemiddel selv. Fikk leie hånkler mot depositum som man får tilbake ved innleveringene.
-
Bedre vask av gulvene i leiligheten, på 14 d ble de vasket 1/2 ganger. Kunne vært trekk på sofan når man bruker den på dagtid og ikke sover på den. Få inn norsk talende på barne klubben, derfor ikke så mange norske som reiser med Dere.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


8 av 10

Ann-Christin,
Greåker

+
Utsikten fra balkongen
-
Bedre rengjøring av bassenget

Bekreftet gjest: 2019-08-10


8 av 10

Rolf,
Odda

+
Hyggelig betjening og god mat
-
Når de har WIFI på rommene så bør det være av mye bedre kvalitet. Kom inn sproadisk og det var veldig tregt! Annonsen på Apollo gav inntrykk av at hotellet låg mot strand det gjorde det ikkje

Bekreftet gjest: 2019-08-03


8 av 10

Stian,
Skien

+
Bra renhold, mat og bra utvalg av drikke
-
Minuset er at det var for lite basseng i forhold til gjestene, dårlig renhold av bassenget. Vanskelig å få bord når man skulle spise

Bekreftet gjest: 2019-07-27


10 av 10

Skien,
Skien

+
Mat og drikke. Bra service. Bassengområdet. Kort vei til strand.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-13


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

74% anbefaler hotellet

508 vurderinger
Utmerket
 
240
Veldig bra
 
181
Bra
 
55
Mindre bra
 
13
Dårlig
 
19

Fem siste vurderinger

21.08.2019

Innlegg av Isabell E

Familie tur

All inklusive var vi veldig fornøyd med, godt utvalg av is og drikke. Maten var god, man fant alltid sin favoritt. Frokosten var godt utvalg, lunsjen var varierande, middagen var variasjonen god. Rommene var helt ok standar, kunne vært bedre renhold. Der var vi ikke fornøyd. Trekker mye ned. Skulle man få gode solsenger måtte man stå tidlig opp for å reservere. Særlig ved barne bassenget. Greit med gratis mulighet for bruk av vaskemaskiner, eneste vi savnet der var en lapp der man skrev hvilket rom som brukte den. 5 til 10 min å gå til stranden. Anbefaler å ha all inklusive når man bor her. Får ikke kjøpt enkelt retter. Hyggelige ansatte. Barne klubben hadde ikke norsk eller svensk talende. Trakk også ned.

 
14.07.2019

Innlegg av tomasl368 Oslo, Norge

Ferietur

Koselig ferietur til BQ Alcudia sun village Fine vannsklier og basseng for barn og voksne . Hyggelig underholdning på kveldstid for barn med minidisco . Trivelige rom . Maten litt ensformig, lite variasjon . Men anbefales

 
05.08.2017

Innlegg av leifj816 Klæbu, Norge

Grei familieferie om du er tysk eller engelsk

Hotellet er litt slitent. Varslet badevakten om et lys som fløt i bassenget etter strømledningen første dag, det hang like herlig der en uke etter. Ikke direkte trygt dersom ledningen skulle ryke og dermed gi de badende elektrosjokk. Klimaanlegget streiket delvis de siste dagene på ett av rommene våre, så det var en klam og het opplevelse. Ikke sikker på om det er normalt men det var flere strømbrudd mens vi var her. Pluss for personalet som var svært hyggelige og i det store ga god service. All underholdning og alle aktiviteter var rettet mot engelsk/tyskspråklige noe som var helt greit for oss voksne men våre barn ble litt på utsiden. Vi tok ikke all inclusive, spiste kun middag på hotellet en gang. Maten var helt grei, men om en ønsker de store kulinariske opplevelsene bør en gå utenfor hotellet. Det ligger en matbutikk rett ved hotellet

 
19.10.2016

Innlegg av runetj Bergen, Norge

Bra sted med kun 7 min. gange til stranden

Leilighets kompleks plassert tre kvartaler fra stranden. Hus med 2 etasjer og leligheter inn fra markplass/terrasse eller trapp opp. Rent og fint område med kanal på ene siden og natur reservat med vann og myr på andre siden. Vi ble advart om mye mygg men den var nærmest fraværende i slutten på september og begynnelsen på oktober. Hotellet ligger ca 4 km fra Alcudia havn og 5 km fra gamlebyen eller selve Alcudia som ligger litt lenger inn fra havnen. Det er ca 40 minutters gange i hovedveien inn til Alcudia havn. Det var helt utmerket å spasere siden det går egen vei på siden av hovedveien på begge sider helt inn til Alcudia. Nesten helt risikofritt å sykle på denne parallelle sideveien der det var svært sparsomt med annen trafikk. Det går busser i hovedveien, 5 min gange fra hotellet, hvert 15. minutt til Alcudia havn og til gamlebyen. Buss til Palma vekslet mellom hver halve og hver hele time til ca 60 kr. pr. pers. Bussturen tar mellom 45 og 60 minutter. Hotellet kunne tilby frokost, halv og helpensjon. I tillegg kan du bestille enkelt måltider.

 
09.10.2016

Innlegg av 733faraway

Perfekt familiested

Første sydentur. Reiste med 4 år gammelt barn. ++Svært hyggelige ansatte ++Svært god mat og utvalg +Rent +Miljøvennlig ++Trygt +Rolig +Artige aktiviteter for barn og voksne +Alle fasiliteter +Nær stranda +Nær butikk +++Følte oss ivaretatt og velkommen (÷Hadde vært fint om noen i miniklubben snakket et skandinavisk språk..) Tusen takk alle på BQ! Vi kommer tilbake!