Spaopplevelser

Avkobling i en av Tenerifes mange parker

Tenerife byr på vannparker i verdensklasse, storslagne bassenganlegg og allsidige naturparker. Begynner du å gå tom for energi? Hvorfor ikke fylle på gjennom et besøk på Aqua Spa? Litt vann har jo ingen tatt skade av.

Siam Park

Siam Park er Europas største vannpark og er oppført i en thailandsk stil med hjelp av arkitekter fra Thailands kongehus. I Siam Park finner du blant annet en kunstig strand med sand fra Portugal og en bølgemaskin som leverer tre meter høye bølger hver hele time. Prøv også tårnet der du kan oppleve fritt fall innen du lander i vannet nedenfor. Her får du spennende opplevelser for både store og små. Parken ligger i Costa Adeje og hit tar du deg enkelt med gratisbussen fra Los Cristianos og Playa de las Americas.

Lago Martiánez

Dette er et stort bassenganlegg som ligger i Puerto de la Cruz. Her kan du bade i ulike bassenger og du kan leie både solsenger og parasoller. Definitivt verdt et besøk om man ikke vil ligge på stranden. Merk at alle strender i Puerto de la Cruz består av sort lavasand.

Aqua Spa

Unn deg en spa-dag i ferien! Aqua Spa ligger i Playa de las Americas i nærheten av hotellet Villa Tagoro, og byr på mange varianter av massasje, manikyr og pedikyr. Her finnes også imponerende inne-basseng med jacuzzi og mindre spesial-basseng. I tillegg finnes det et treningssenter med step, aerobics og spinning. Telefon: +34 922 716 555.

Siam Park, Tenerife