1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Botanico

 • • Herlig, tropisk hage
 • • Tenerifes største spa

Flotte Botanico i Puerto de la Cruz er et herlig hotell med eksklusiv atmosfære for deg som vil unne deg noe ekstra i ferien. Her venter rolige dager i den tropiske hagen med en liten sjø i japansk stil, restauranter og barer. Hotellet har også Tenerifes største spa og vil du trene på putten er det en putting green på hotellet.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,1 av 10
Basert på 17 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

Et hotell for voksne som vill unngå stress for å få en plass ved bassenget.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 1,6 km
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Botanico i Puerto de la Cruz er et luksuriøst hotell med en rekke fasiliteter. Her er det et stort og frodig bassengområde med flere oppvarmede basseng og barnebasseng, gratis solsenger, parasoller og bassenghåndklær. Bassengene er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid, husk at temperaturen i bassenget kan være lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Pool-/snackbar.

Hotellet har flere restauranter som ligger rundt omkring på hotellområdet og tilbyr god drikke og mat fra morgen til kveld.

Gratis WiFi på hele hotell. The Oriental Spa Garden er mot avgift og  åpent for gjester over 16 år. Her er det et bredt utvalg av massasje og behandlinger i tillegg til dampbad, aromaterapi og basseng. Trimrom med noen få maskiner, tennisbane, aerobic og putting green samt undervisning mot avgift. Kveldsunderholdning.  Room service. Vaskeriservice mot avgift. Frisør. Butikk. Gratis hotellbuss til sentrum. Lokaltrafikk.                              

Måltider

Frokostbuffé, julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag er inkludert. Halvpensjon mot tillegg.

Restauranter

 • La Palmera Real ligger ved bassenget, i den frodige hagen og kan du velge å innta frokosten fra bufféen her. Om ettermiddagen kan du velge alt fra enklere småretter til en fullverdig lunsj her.
 • La Parrilla serverer middag i andalusisk stil, med lokale og spanske spesialiteter. På vinlisten finner du et stort utvalg av spanske viner.
 • Il Pappagallo er en italiensk à la carte-restaurant med fantastisk utsikt over Puerto de la Cruz.
 • The Oriental serverer asiatisk mat med bl.a. kinesiske, japanske og thailandske retter på menyen.
 • I The Bar Hall serveres kaffe, te, sandwicher, bakverk og forfriskninger hele dagen. Om kvelden kan du nyte drinker til levende musikk her.

Merk at pent antrekk gjelder i alle restaurantene til middag.

Hoteller for voksne skal alltid ha
 • Klassifisering minimum 3+
 • Høy kundetilfredshet
 • WiFi i fellesområdene