Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,2 av 10 Basert på 616 vurderinger
Total vurdering
 
8,2 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Fasiliteter
 
8,0 / 10
Mat og drikke
 
8,1 / 10
Rom / leilighet
 
8,1 / 10
Service
 
8,5 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

Egil,
Røyneberg

+
Hyggelig betjening.
-
Kanskje vanskelig, men det var liten heis-kapasitet.

Bekreftet gjest: 2019-11-24


5 av 10

Arnfin,
Asker

+
Rent, God mat, vennlig betjenning i restaurant
-
Serviceinnstilling til resepsjonen. For mange gjester i henhold til kapasitet i spisesal, Elendig underholdning om kvelden.

Bekreftet gjest: 2019-11-24


7 av 10

Morten,
Oslo

+
Uteområdet/basseng
-
Aircondition som virker. Vi sa ifra men det ble ikke bedre. Det kom lyd ,men ikke luft. Måtte ligge med verandadør åpen

Bekreftet gjest: 2019-11-10


10 av 10

Arne Bernhard,
Stavanger

+
-

Bekreftet gjest: 2019-04-14


3 av 10

Jan Malvin,
Eigersund

+
Frokosten
-
Vi har vært der tre ganger før og var til dels fornøyd.Men denne gang var mye av middagsmaten uspiselige kyllinger halvstekt, det samme var en kjøttrett halvstekt dagen før. Resulterte at jeg ble sengeliggende i 2 dager med oppkast og diaré.samtidig. Derfor måtte vi kontakte resepsjonen for å få en lege til rommet.og sendte meg til hospitalet for å få stoppet videre utvikling.Men ikke et ord fra hotellet.Vi merket at det var tildels nytt kjøkken personell, uerfarne det var betydelig dårligere mat denne gangen. Trekkfulle rom, utette terrasse dører skjeve dørkarmer som laget en uholdbar hylelyd , og som ikke kunne.låses.Madrassen var så harde som en punshballer, så vi fikk etterhvert lagt på noen skummadrasser oppå så det ble litt bedre. Vi har bodd på sørsiden før,der var som natt og dag iforhold,der er det sol nesten hele dagen hvis den er oppe da.Det bli nok et annet hotell neste gang.Det ser ut som hotellene sliter med lite belegg.for tiden.

Bekreftet gjest: 2019-04-14


8 av 10

Thor,
Mjøndalen

+
-

Bekreftet gjest: 2019-04-07


9 av 10

Leif Stener,
Farsund

+
-

Bekreftet gjest: 2019-04-07


7 av 10

Laila Reppen,
Øvre årdal

+
-

Bekreftet gjest: 2019-03-31


7 av 10

Peter,
Kjeller

+
Beliggenhet
-
Billigere. Å booke selv direkte på via hotellet og reist med Norwegian hadde spart oss for 11.000 ++ hva tror dere vi velger neste gang?

Bekreftet gjest: 2019-02-17


8 av 10

Elin,
Bryne

+
-

Bekreftet gjest: 2018-12-30


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

82% anbefaler hotellet

2011 vurderinger
Utmerket
 
862
Veldig bra
 
694
Bra
 
300
Mindre bra
 
81
Dårlig
 
75

Fem siste vurderinger

22.12.2017

Innlegg av Bjørn S

Holiday in Puerto De la Cruz

greie rom, Usedvanlig hyggelig personale, Herlig bassengområde, bra Spa, nydelig mat. Byen er trivelig og full av koselige gater og butikker. Prisene er Ok . Utfordringen på hotellet er mye eldre tyske og engelske turister.

 
17.09.2017

Innlegg av Jostein P Sandnes, Norge

Meget bra reiseplass.!!

Bra hotell men litt slitt og betjeningen er meget vennlige. Frokost er meget godt. Middag er bra de første dagene men så går en lei, mye rester osv. Reiser her fast hver eneste år i Desember. Masse tyske pensjonister som for det meste oppholder seg på hotellet.

 
04.05.2017

Innlegg av Magnar L BERGEN, Norway

Mye og god mat på "all inclusive ". Sentralt i Puerto de la Cruz.

-Kunne fint ha vert et 5 stjernes hotell. God mat .Store rom. Flott uteareal . Spa.. osv.. Hotellet var fult opp med tyske pensjonister som levet stille det gode pensjonist liv på Bahia Principe San Felipe..- men heldigvis også en og annen barnefamilie får å få noe feriestøy.

 
31.10.2016

Innlegg av Per J Nittedal, Norge

Flott ferie på et utdatert hotel

Puerto de la Cruz er en FANTASTISK liten by. Min kone og jeg var på Teneriffe første gang for 40 år siden og mange ganger siden. Vi har aldri vært i Puerto og bestemte oss for dette stedet. Hotelleter rangert, feil som så mange ganger før. 4+ er minst et poeng for høyt. Det kunne vært 4+, men er ganske så nedslitt. Vi skulle ha en Junior suite, dette var en 2 roms leilighet, hvor stue var et rom med 2 stoler. Heisene er et eget kapitel og var nok tilstrekkelig (3 stk) for 30 år siden. I dag lange køer og usigelig tregt. Maten var god og ufortjent nedvudert. Alltid noe smakfullt å finne til middag og frokost er upåklagelig. Fantastisk beliggenhet og bra poolområde. Flere bråkete unger. Foreldre gir fullstendig blanke i andre gjester. Bra søvnkvalitet og meget hyggelig betjening, rengjørere. Kamp om solsenger, hver dag. Området rundt er preget av 20-40 år gamle hoteller. Høye og stygge. Byen er dog en perle og overskygger alt det negative. Måtte betale 15 Euro for å leie kjøleskap 1 uke. I høgkostlandet Norge ville man kunne kjøpe et kjøleskap av denne kvalitet. Safe må leies (dårlig). Gratis badehåndkler.

 
03.01.2016

Innlegg av tanteaase Norway

Hotellet som er utgått på dato

Hotellet er fylt med tyske pensjonister som går rundt med et rødt bånd rundt armen og ikke setter sin fot utenfor. Todo incluido er det vanskelig å forholde seg til spesielt fordi vi kun hadde halvpensjon og blå bånd... som vi alltid måtte ha med oss... Spisesalen er liten og det er vanskelig å nyte den FANTASTISKE gode maten i fred og ro. Betjeningen i spisesalen er utrolig flinke og gjør sitt til at man går dit og spiser. Vi betalte 25 Euro for Wifi på rommet og det gjaldt KUN 2 enheter en uke. Hotellet har en pen hage med svømmebasseng og her kan man få badehåndklær hvis man deponerer penger i resepsjonen først. Her gjelder dessverre også det å reservere plass først og så gå å spise frokost :( Vi forsøkte aldri å få plass ved bassenget, Lago Martianez/havbassengene befinner seg et par 100 meter bortenfor. Rommene har kjøleskap men det må leies i resepsjonen. Safe finnes på rommene og må leies i resepsjonen. Sengene på rommet er dårlige og bør skiftes. Vi bad om og fikk havsutsikt som er nydelig men det betyr et kaldt og rått rom... Uten noe form for sol... I resepsjonen finnes det en engel som lyder Navnet Angeles Cruz... Hun fikser stort sett alt som fikses skal ...