Villa Cortés

  • • Meksikansk touch

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Villa Cortés oppleves som en meksikansk hacienda av det mer luksuriøse slaget. Der det ligger midt i Playa de las Americas med et fint, romslig bassengområde kommer feriefølelsen helt av seg selv. Litt ekstra velvære og behag kan du unne deg i det store, fine spaet som tilbyr en mengde ulike behandlinger.

Rabatt på alle reiser til Tenerife i vinter

Nå får du 500,– i rabatt per person på pakkereiser med charterfly til Tenerife. Tilbudet gjelder alle avreiser mellom 17. november 2019 og 5. april. 2020. Rabatten er allerede trukket fra prisen på alle reiser i denne perioden. (Rabatten gjelder ikke kun fly.)


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person. Juniorsuiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Fantastisk frokost roligt og deiligt
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 20 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Villa Cortés er er luksuriøst hotell med et herlig bassengområde der både barne- og hovedbassenget er oppvarmet vinterstid; hovedbassenget har en blanding av salt og ferskvann. Bassengene holder minimum 20 grader vinterstid, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Solsenger, parasoller og badehåndklær. Pool-/snackbar. Det går en tunnel fra hotellet til havet, der du kan svømme i et havbasseng med bølger. Også her er det gratis solsenger og snackbar.

Hotellet har flere restauranter. I bufférestauranten Veracruz serveres frokosten. Restaurant Pancho Villa serverer retter far det meksikansk kjøkkenet. Á la carte- restauranten Tiziano har mat fra Middelhavsområdet på menyen. La Sirena har en herlig terrasse med fantastisk utsikt over havet og serverer paella og skalldyr. Flere barer, blant annet en chill out-bar på stranden og en tysk ølstue.

Pent spa med stor behandlingsmeny, dampbad, jacuzzi, badstue og et lite trimrom, mot avgift. Gratis tennis.

Gratis WiFi i lobbyen.  Room service på dagtid. Vaskeriservice mot avgift. Nivåforskjeller i hotellområdet. Ca. 20 meter til hotellstranden; ca. 800 meter til den større Playa de las Vistas. Kort vei til Safari shoppingsenter og gode restauranter. Golfbaner i nærheten. Lokaltrafikken kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Frokostbuffé og nyttårsmiddag.

Halvpensjon mot tillegg. Når voksne legger til måltider spiser barn 2-11 år for kun 1 krone. Frokosten inntas i restaurant Veracruz og middagen i à la carte-restauranten Tiziano kl. 19.00-22.00. Lørdager serveres middagen i den meksikanske restauranten.

Eksklusive hoteller skal alltid ha
  • Klassifisering minimum 5
  • Høy kundetilfredshet                 
  • Spa med variert spa-meny og massasje
  • Eksklusivt bassengområde