Rom/leiligheter

Deluxerom

Moderne deluxerom med åpen løsning mellom soverommet og baderommet der det er en stor jacuzzi. TV. Minibar som er fylt ved ankomst (påfyll mot kostnad). Nespressomaskin med kapsler samt tefasiliteter. Gratis WiFi (high speed), luftkondisjonering og safe. Badekåper, bassenghåndklær og tøfler. Regndusj og wc, hårføner. Balkong med bassengutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. En middag i à la carte-restauranten (bordreservasjon) samt tilgang til en lounge der det er gratis snacks, drikke, WiFi og internasjonale aviser.

Romstørrelse: Ca. 26 m²
Antall personer: 2

Dobbeltrom

Smakfulle dobbeltrom med ekstraoppredning på sovesofa. TV. Lite kjøleskap som på forespørsel fylles opp som minibar. Gratis luftkondisjonering og WiFi. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med utsikt mot bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 26 m²
Antall personer: 1-2

Superiorrom

Moderne superiorrom i lyse farger. TV. Minibar som er fylt ved ankomst (påfyll mot kostnad). Nespressomaskin med kapsler samt tefasiliteter. TV-spill konsoll på forespørsel. Gratis WiFi (high speed), safe og luftkondisjonering. Badekåper, bassenghåndklær og tøfler. Regndusj og wc, hårføner. Balkong med bassengutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. En middag i à la carte-restauranten (bordreservasjon) samt tilgang til en lounge der det er gratis snacks, drikke, WiFi og internasjonale aviser.

Romstørrelse: Ca. 26 m²
Antall personer: 2