Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 124 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
8,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
8,6 / 10
Rom / leilighet
 
7,7 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


5 av 10

+
service var bra men var ikke fornøyd med rommet eg fikk ,ville bytte da måtte eg betale 1400-. ekstra kjøleskapet virket ikke de fikk ikke dette til før eg reste hjem fant ut sammen med 3 par til at dette hotellet reiser vi ikke tibake til.Var sikker eg bestilte med balkong og bassengutskt fikk ikke dette og måtte betale ekstra ,det var ikke bra.
-

Bekreftet gjest: 2020-02-16


6 av 10

+
Super fin beliggenhet på hotellet, men med noen rom med balkong mot en stor vegg. Bakgården. Og de fleste andre mot ett fantastisk flott hotellanlegg. Vi brukte ikke balkongen vår....đŸ„”
-

Bekreftet gjest: 2020-02-16


8 av 10

+
Mat, drikke og service var bra.
-
Rengjøring på rommet kunne vært bedre. Bestikk, glass og tallerkener i frokost salen var direkte skittent.

Bekreftet gjest: 2020-02-09


8 av 10

+
Utområdet, mat.
-
For mye høy musikk på kveldene.

Bekreftet gjest: 2020-02-02


9 av 10

+
Rent og ryddig hele tiden.
-
Lyddemping i matsalen

Bekreftet gjest: 2020-02-02


9 av 10

+
Flott standard og mye for pengene.-God og variert mat med flott service. En del av sengene var store med gode puter,så de var veldi behagelige!
-
Det flotte kakebordet etter middagen manglet kun kaffi.-Kanskje øke prisen litt for å få med det?

Bekreftet gjest: 2020-01-26


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-01-19


9 av 10

+
Takterrassen
-
Mat-temaer på buffeten

Bekreftet gjest: 2019-12-08


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-11-24


8 av 10

+
Personalen
-
Många solsängar slitna och behöver bytas ut.

Bekreftet gjest: 2019-11-17


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

82% anbefaler hotellet

1678 vurderinger
Utmerket
 
1085
Veldig bra
 
401
Bra
 
123
Mindre bra
 
34
Dårlig
 
35

Fem siste vurderinger

12.02.2020

Innlegg av tanjaParga Tofte, Norge

Flott og rent

Vi ankom Tigotan en mandag for to ukers ferie. Her kom luxusfølelsen ganske fort. En nydelig frokostbuffet og en deilig middagsbuffet var inkludert i prisen. Et topp opphold, untatt rommet, som var både rent og stort, men det var utrolig kaldt både inne i rommet og på verandaen. Det endte opp med at vi fikk en varmeovn inn på rommet. Grunnen til at det er så kaldt rom må vøre at det aldri kommer sol inn på verandaen. Et tips er å ikke bo på rom 183, eller er alt tipp topp her. Kommer gjerne tilbake, men da på et annet rom.

 
28.01.2020

Innlegg av Bente F

En ukes solferie

Jeg var 8 dager på Tigotan Lowers & Friends i begynnelsen av januar. Stort hotell hvor halvpensjon inngår. Bra utvalg av mat både til frokost og middag. Kjøleskap på rommet er et pluss, men savnet mulighet til å lage kaffe/te på rommet. Det var aldri sol inn på balkongen til mitt rom så da ble det for kaldt å sitte der så tidlig i januar. Fin takterrasse med basseng. Det var mye skygge rundt bassenget på bakkeplan, noe som medførte at folk la ut håndklær kl 8 på morgenen for å sikre seg senger i sola.

 
09.02.2019

Innlegg av Bjørg O

Excellent

Flott hotell på alle måter. Hotellets ansatte er meget dedikerte - alt fra renholdere til kelnere. Hotellet fremstår som reint, nydelig mat og den beste service. Alle ansatte har gjort sitt beste for at vi skal trives og ha det godt på hotellet - og de har lykkes! Vi kan anbefale hotellet på det sterkeste.

 
06.01.2019

Innlegg av bentej2014 Stavanger, Norge

Stille og rolig hotel

Ble godt mottatt ved ankomst med ett glass champagne . Ble fulgt opp til rommet av en hyggelig dame. Rommet var stort og godt. Hadde tilgang til loungen med drikke og litt snacks. Godt og sitte der for en liten drink. Alle ansatte var veldig hjelpsomme og vennlige. Underholdningen som vi deltok i ett par kvelder var også trivelig. Cafe del Mal var ikke den beste opplevelsen da de begynte å rydde vekk før stengetid. Følte det som om vi ikke var velkomne. Cafe Rosa var en veldig bra opplevelse, god mat og Mostafa er en av de hyggeligste ansatte vi har møtt. Når det kommer til å «reservere « solsenger, skulle ikke dette vært lov. Så vi dro heller på stranden. Frokosten var veldig bra , stort utvalg. Ett tips: kom før kl 8, da det er veldig mye gjester etter dette.

 
18.11.2018

Innlegg av Annkrs Haugesund, Norge

Fantastisk hotel

Tilbrakte vår 1 ukes ferie på dette flotte hotellet. Vi hadde superior rom med utsikt til bassenget på solsiden. Vi hadde sol fra morgen til kveld på balkongen. Helt magisk! Fordi vi var Exclusive gjester hadde vi også tilgang til en liten koselig lounge med gratis drikke og snacks. Dette var helt fantastisk. Koste oss maks. Jeg må skryte av flere ting. Buffet restauranten hadde et utrolig høyt nivå på kvaliteten på mat og drikke. De klarte også å fornye seg noe fra kveld til kveld. Veldig bra! Servicen var fantastisk og jeg må trekke frem vår faste servitør, Ramiro, som gjorde en helt fantastisk jobb og alltid med et hyggelig smil og gode ord. Han var utrolig effektiv og dyktig. Jeg håper managementet leser dette og formidler rosen til ham. Rengjøringen på rommet var også fantastisk. Gode senger og å ha det rent og trivelig rundt oss gjorde ferien enda bedre. Vi må også skryte av restauranten Santa Rosa på hotellet. Kjempegod mat og service. Basseng området er flott og rent og ryddig. Servicen på alle nivå er topp. Men må få kommentere hvor irriterende det er at folk står i kø før bassengområdet åpner for å legge håndklærne på solsengene for å reservere dem. Det burde ikke være lov. Vi må ellers skryte av baren på toppen, Cafe del Mare. Gode drinker og fantastisk utsikt. Jeg prøvde også velvære avdelingen. Bestilte 30 min pedicure. Det ble dessverre en skuffelse. Fikk 15 min skrubb av beina, lite velvære og brukte derfor ikke mer tid der. Alt i alt et fantastisk hotell med utrolig bra service. Anbefales.