Tagoro Costa Adeje

Velkommen til et populært familiehotell med et godt utvalg av aktiviteter og fasiliteter for alle aldre. Her bor du komfortabelt i lyse juniorsuiter, spiser god og variert mat slik du skal i ferien. Det hyggelige personalet og den harmoniske arkitekturen bidrar også til den gode atmosfæren.


Rom/leiligheter

Juniorsuiter for 2-4 personer. Juniorsuiter premium for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Arkitekturen/bygningene. "Spansk" utseende!
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 1,5 km
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Tagoro Costa Adeje har et stort og fint bassengområde med barnebasseng, plaskebasseng gratis solsenger og poolbar. Håndkleservice mot depositum. Det er også et mindre basseng på baksiden av hotellet der det er roligere. Pool-/snackbar med enkle retter.

Bufférestauranten Tagoro med deilige retter til frokost, lunsj og middag. Bar. Dag- og kveldsaktiviteter flere ganger i uken.

Gratis WiFi i resepsjonen. Døgnåpen resepsjon. Lekeplass og barneklubb (4-12 år) i hotellets regi med engelsktalende personale. Biljard mot avgift. Gratis bordtennis, tennis, aerobics og basketball. Massasje, manikyr og frisør, alle mot avgift. Vaskeriservice mot avgift.

Gratis hotellbuss til sentrum og stranden daglig unntatt søndag (lørdag går den bare til sentrum). Buss til markedet i Fañabe på torsdager og lørdager. Ca. 2 kilometer til sentrum Torviscas/Costa Adeje. Nivåforskjeller på hotellområdet. Begrenset lokaltrafikk.

Måltider

All Inclusive med nyttårsmiddag.

All Inclusive

Restaurant Alisios:

  • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30
  • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00
  • Middagsbuffé kl. 19.00-22.00

Snack Poolbar

  • Snacks, kaffe/te kl. 11.00-20.00
  • Iskrem og bakverk kl. 17.00-18.00

Poolbaren Splash Pool:

  • Varm og kald drikke kl. 10.00-13.00 & 15.00-18.00

Bar Salón Las Cañadas:

  • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 20.00-23.00

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Bassenget er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid, men temperaturen kan synke noen grader på morgen- og kveldstid og i perioder med dårlig vær.