1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Stella Polaris Oro Blanco

Stella Polaris Oro Blanco er et godt valg for deg som vil bo i leilighet med sentral beliggenhet i Playa de las Americas. På den romslige solterrassen eller ved bassenget kan du slappe av etter en runde på golfbanen som ligger like ved. Når det er på tide å tenke på middagen er det kort vei til alle restaurantene i sentrum med både kanariske spesialiteter og internasjonale retter på menyen.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer. Treromsleiligheter for 2-6 personer. Fireromsleiligheter for 4-6 personer (sommer 2019).

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Takvifter i leiligheta.bra kjøleskap.god service av personalet.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 700 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Stella Polaris Oro Blanco ligger sentralt i Playa de las Americas med alle dets fornøyelsestilbud. Her kan du ta det helt med ro i det herlige bassengområdet med oppvarmet basseng og barneseksjon i bassenget. Ved bassenget er det gratis solsenger og parasoller. Oppe på taket er det ytterligere en solterrasse med herlig utsikt over byen og ut over havet. I pool-/snackbaren serveres varm og kald drikke samt enklere snacks.

Gratis WiFi i resepsjonen og i poolbaren. Jacuzzi og badstue mot avgift. Gratis bordtennis. Biljard mot avgift. Vaskeri mot avgift.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Lokaltrafikk og lyd fra nærliggende utesteder kan oppfattes som forstyrrende.

Sesongvariasjoner

Bassenget er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær.