1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Los Olivos Beach Resort - Sommer

Sommersesong til 29/9-2019

 • • Egen strand med strandbar
 • • Leiligheter for opptil 6 personer.

Familievennlige Los Olivos Beach Resort ligger flott til ved strandpromenaden i Costa Adeje. Fint bassengområde og en egen del på stranden med gratis solsenger. Deler fasiliteter med søsterhotellet Lagos.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter deluxe for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Treromsleiligheter i etasje for 3-5 personer/3-6 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuiter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Øl
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Los Olivos Beach Resort er et fint leilighetshotell med den beste beliggenhet ved strandpromenaden. Bassengområde med barnebasseng, gratis solsenger, parasoller og badehåndklær på søsterhotellet Lagos de Fañabe. Bassenget er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Poolbaren La Palapa serverer drikke (kun drikke).

Hotellet deler restauranter og fasiliteter med Lagos de Fañabe. Der er det bl. a. ytterligere et bassengområde med oppvarmet basseng (november til april). Hotellene deler også bufférestaurant der det er kveldsunderholdning samt en italiensk à la carte-restaurant. På Lagos de Fañabe er det trimrom og massasje mot avgift. Hotellene har også en egen strand som ligger ca. 50 meter fra hotellet. Her er det solsenger og parasoller samt Beach Club som serverer enklere retter som salater og hamburgere (inkludert i All Inclusive).

Gratis WiFi-sone. Resepsjon som er åpen hele døgnet. Biljard mot avgift. Lounge med TV. Nivåforskjeller og tapper inne på hotellområdet. Ved ankomst/avreise stopper bussen ca. 200 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke. Gangavstand til Plaza del Duque Shopping Centre. Tre golfbaner i nærheten.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00
 • Sen frokost kl. 10.00-12.00
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00
 • Snacks kl. 16.00-17.00
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.00-23.00

Alle måltider og snacks inntas på søsterhotellet Lagos de Fañabe. Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Ved innsjekk tar hotellet et depositum på 100 €/uke. Dette kan betales kontant eller med kredittkort.

Hotellet har ikke heis.

Sesongvariasjoner

Vinter 2018/19 er det ikke mulig å bestille juniorsuiter.