Rom/leiligheter

Ikke-renovert toromsleilighet

Toromsleiligheter som ligger i de nederste etasjene og har frokostbuffé inkludert. Ett soverom med to enkeltsenger, og kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi. Safe mot avgift. Takvifte i oppholdsrommet. Badekar/dusj og wc. Balkong, terrasse og markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke. Hotellet kaller disse rommene A1 Silver og de ligger alltid på bakkeplan.

Romstørrelse: Ca. 44 m²
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Renovert toromsleilighet

De lyse toromsleilighetene som nylig er renoverte og ligger i de øverste etasjene har frokostbuffé inkludert. Ett soverom med to enkeltsenger, og kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Disse rommene kalles A1 Gold av hoteller og ligger i de øverste etasjene.

Romstørrelse: Ca. 44 m²
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Renovert treromsleilighet

Lyse treromsleiligheter som nylig er renoverte og ligger på bakkeplan med All Inclusive inkludert. To soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, og kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Satellitt-TV. Gratis WiFi. Safe mot avgift. Takvifte i oppholdsrommet. Badekar/dusj og wc. Markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke. Hotellet kaller disse rommene A2 og de ligger alltid på bakkeplan.

Antall personer: 3-4 / 3-6, hvorav 2 barn

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med All Inclusive som ligger i de nederste etasjene. Ett soverom med to enkeltsenger, og kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi. Safe mot avgift. Takvifte i oppholdsrommet. Badekar/dusj og wc. Markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke. Hotellet kaller disse rommene A1 Silver og de ligger alltid på bakkeplan.

Romstørrelse: Ca. 44 m²
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Toromsleilighet i de øverste etasjene

Toromsleiligheter som ligger i de øverste etasjene og har All Inclusive inkludert. Ett soverom med to enkeltsenger, og kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 44 m²
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Toromsleilighet, All Inclusive

Lyse toromsleiligheter som ligger i de øverste etasjene. Ett soverom med to enkeltsenger, og kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Hotellet kaller disse rommene A1 Gold og de ligger alltid i de øverste etasjene.

Romstørrelse: Ca. 44 m²
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Toromsleilighet, delt basseng, All Inclusive

De lyse toromsleilighetene som nylig er renoverte og har tilgang til delt basseng har All Inclusive inkludert. Ett soverom med to enkeltsenger, og kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi. Safe mot avgift. Takvifte i oppholdsrommet. Badekar/dusj og wc. Uteplass med tilgang til basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 44 m²
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med All Inclusive som ligger på bakkeplan. To soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, og kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc. Markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 3-5 / 3-6, hvorav 2 barn