Rom/leiligheter

Ikke renovert toromsleilighet

De toromsleilighetene som ligger i de nederste etasjene har frokostbuffé inkludert. Ett soverom med to enkeltsenger, og kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc. Markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 44 m²
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Renovert toromsleilighet

De lyse toromsleilighetene som nylig er renoverte og ligger i de øverste etasjene har frokostbuffé inkludert. Ett soverom med to enkeltsenger, og kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 44 m²
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Renovert treromsleilighet

De lyse treromsleilighetene som nylig er renoverte og ligger på bakkeplan har All Inclusive inkludert. To soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, og kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc. Markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 3-4 / 3-5, hvorav 2 barn

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med All Inclusive som ligger i de nederste etasjene. Ett soverom med to enkeltsenger, og kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc. Markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 44 m²
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Toromsleilighet, All Inclusive

Lyse toromsleiligheter som nylig er renoverte og ligger i de øverste etasjene. Ett soverom med to enkeltsenger, og kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 44 m²
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Toromsleilighet, delt basseng

De lyse toromsleilighetene som nylig er renoverte og har tilgang til delt basseng har All Inclusive inkludert. Ett soverom med to enkeltsenger, og kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc. Uteplass med tilgang til basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 44 m²
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn