Rom/leiligheter

Clubrom

Romslige og pene clubrom i toetasjes fløy ved bassenget med jacuzzi på uteplassen eller på taket. Dobbeltseng og putemeny. TV. Minibar mot avgift, samt Nespressomaskin hvor de første kapslene er gratis, resten mot avgift. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Walk in-closet. Badekåper og tøfler. Stort bad med badekar og dusj, separat wc, hårføner. Rommene på nedre plan har markterrasse med begrenset havutsikt mens rommene på høyere opp har balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Ett terminalbad i spaet pr. person og opphold.
Romstørrelse: Ca. 55 m²
Antall personer: 2

Dobbeltrom

Store dobbeltrom i lyse farger med to enkeltsenger. TV og minibar mot avgift, samt Nespressomaskin hvor de første kapslene er gratis, resten mot avgift. Putemeny. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekåper og tøfler Stort bad med badekar/dusj og wc, hårføner. De fleste dobbeltrommene ligger på bakkeplan og har markbalkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 40 m²
Antall personer: 2

Juniorsuite

Store og fine juniorsuiter innredet med en romantisk touch. Dobbeltseng og mulighet for ekstraseng i seng. Walk in-closet. To TVer med musikkanaler. Minibar mot avgift. Kaffe- og tefasiliteter, samt en Nespressomaskin hvor de første kapslene er gratis, resten mot avgift. Badekåper og tøfler. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Stort bad med badekar og dusj, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. En middag i tapasrestauranten (ikke 25/12 eller 31/12) og ett terminalbad i spaet pr. person og opphold.
Romstørrelse: Ca. 65 m²
Antall personer: 1-3

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på La Plantacion del Sur Vincci, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.
Antall personer: 2-3

Superiorrom

Store superiorrom med to enkeltsenger og ekstraoppredning på sovesofa eller feltseng. TV og putemeny. Minibar mot avgift, samt Nespressomaskin hvor de første kapslene er gratis, resten mot avgift. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Stort bad med badekar, dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med begrenset havutsikt, alternativt balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Gjester som bor i superiorrom med havutsikt har ett terminalbad i spaet pr. person og opphold inkludert.
Romstørrelse: Ca. 40 m²
Antall personer: 1-3