La Plantación Del Sur Vincci

  • • Herlig spa
  • • Gourmetrestaurant
  • • Meget fornøyde gjester

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Eksklusive La Plantación del Sur Vincci ligger i rolige omgivelser, og her venter en avslappende ferie. Her har de et fint spa, gourmetrestaurant og flere herlige basseng. For å komme i balanse kan du velge å trene i treningsrommet eller bli med på yoga eller pilates.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Superiorrom for 1-3 personer. Juniorsuiter for 1-3 personer. Clubrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Alt var svært bra.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 400 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

La Plantación del Sur Vincci er et svært tiltalende hotell i Costa Adeje. Bassengområde med seks basseng, hvorav ett barnebasseng som alle ligger spredt rundt i den vakre hotellhagen. Tre basseng, inklusive barnebassenget, er oppvarmet vinterstid til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Rullestolrampe ned i bassenget.

Hotellet har tre restauranter. Bufférestauranten serverer ulike tema på rettene. À la carte-restauranten El Colonial serverer kanariske retter med lokale råvarer (bordreservasjon kreves). El Mercado er en grillrestaurant og serverer også mindre tapasretter. Bananene som serveres til frokosten kommer fra hotellets egne lille bananplantasje i hotellhagen.

Gratis WiFi i fellesområdene. Yoga, pilates og vanngymnastikk. Trimrom. Biljard og dart. Elegant spaavdeling med massasje og behandlinger mot avgift. Til spaet hører en terrasse med oppvarmet basseng og flott havutsikt. Barnepass mot avgift. Suvenirbutikk. Frisør. Lokaltrafikk. Gratis hotellbuss til stranden Playa del Duque to ganger om dagen. 

Måltider

Frokostbuffé. Halvpensjon mot tillegg.

Ta kontakt med selgerne våre dersom du vil bestille måltider i juleferien. I denne perioden må det også betales et tillegg for nyttårsmiddag.

Eksklusive hoteller skal alltid ha
  • Klassifisering minimum 5
  • Høy kundetilfredshet                 
  • Spa med variert spa-meny og massasje
  • Eksklusivt bassengområde