1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Jardines De Nivaria

  • • Frodig hage med lekkert bassengområde
  • • Kort vei til den fine Fañabéstranden
  • • Egen golfbane

Jardines De Nivaria er et flott hotell som ligger herlig til ved strandpromenaden i Costa Adeje. De laguneformede bassengene slynger seg i det frodige bassengområdet og gjør det hele ekstra lekkert.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2 personer. Superiorrom for 2 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer. Suiter for 2-3 personer. Superiorsuiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Bassengområdet var kjempefint, samt de serviceinnstilte ansatte. Lokasjonen til både promenaden/b...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 20 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fine Jardines De Nivaria ligger flott til bare et lite stykke fra den fine Fañabéstranden i Costa Adeje, nord for Playa de las Americas. Hotellet ligger i en stor parklignende hage med frodige planter og vannfall. De flotte palmene i bassengområdet skaper en herlig ramme rundt de to store laguneformede bassengene. Det ene med sjøvann og det andre med ferskvann, samt ett barnebasseng. Saltvannsbassenget og barnebassenget er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Jacuzzi. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær.

Gratis WiFi på hele hotellområdet. Hotellet har flere restauranter og barer. Bufférestauranten Solandra har en vakker utsikt over den tropiske hagen og har internasjonale retter på menyen samt temakvelder flere ganger i uken. Ved bassengområdet ligger La Cascada som tilbyr tapas og annen mat inspirert av Middelhavslandene. Romantiske La Cúpula har en vakker terrasse og à la carte-menyen er av det moderne slaget akkompagnert av spanske viner. Pent antrekk gjelder ved alle måltider. Dvs. ikke strandklær til frokost og lunsj samt at menn må ha langbukser ved middagen.

På Galeria Lobby har de varm og kald drikke samt ferske bakervarer. To barer, hvorav en som har en fantastisk utsikt over stranden i Fañabé og havet. Kveldsunderholdning noen kvelder i uken.

Gratis trimrom. Gratis 6-hulls golfbane. Tennis og biljard, mot avgift. Gratis bordtennis. Gratis hamam og badstue samt massasje mot avgift. Spa og skjønnhetspleie mot avgift. Vannsport på stranden mot avgift. Lekeplass. Suvenirbutikk. Minimarked. Vaskeriservice mot avgift. Gratis innendørsparkering. Gjennomfartstrafikk.

Måltider

Frokostbuffé og nyttårsmiddag. Halv- eller helpensjon mot avgift. Kontakt våre selgere om du ønsker å legge til måltider i julen. Da tilkommer en ekstra avgift for julemiddag 25/12.

Sesongvariasjoner

Kampanjerom for 2 personer kan kun bestilles for sommeren.