Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 797 vurderinger
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Fasiliteter
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
9,0 / 10
Service
 
9,0 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Atmosfære, koselige sitteplasser, hyggelige servitører
-
Ikke helt rene asjetter / bestikk glass og kopper

Bekreftet gjest: 2020-02-16


10 av 10

+
Leiligheten var perfekt ( eneste å «klage» på var lydisolasjon mellom leilighetene, spesielt fra bad) Fornøyd med at hotellet lå litt skjermet med fin tursti rundt.
-
Lydisolering mellom leilighetene

Bekreftet gjest: 2020-02-16


9 av 10

+
Betjeningen utroligt behjelpelige og fantastisk service
-
Wifi og Tv elendigt

Bekreftet gjest: 2020-02-16


9 av 10

+
Selve omgivelsene og alle plantene. En oase å være i. Flotte bygninger og leiligheter og nydelig mat i restauranten. flott bassengområde og flott beplantning på hele området. Hyggelig betjening i resepsjon og restaurant.
-
I leiligheten så var det bra generell rengjøring av gulv, men det var mye støv under skap på bad og også nede på lister på samme skap på bar. Mye støv på dorukkholder, og på området rundt air condition/varmepumpa på soverommet. området rundt air condition ble rengjort i løpet av kort tid når vi sa fra. det var også endel små maur som kom inn via gulvet ved åpning terrassedør på stua, dette ble også ordnet raskt med insektspray og rengjøring når vi sa fra. rengjøring av tallerkener i spisesal burde vært bedre. det var fett-rester igjen på tallerknene og noen hadde også spor av matrester.

Bekreftet gjest: 2020-02-16


8 av 10

+
Rent, pent, ryddig
-
Full kjøkkeninnhold også for middagslaging og vinglass. Informer om at det kan være mye barn med støy og disco. Shuttle buss bra, men flere returer spredd utover ettermiddagen, nå kun en retur som gir effektivt kun 2 timer på tur eller strand. Obs vi spiste ikke på hotellet så svart med score 5 da vi ikke har noen formening

Bekreftet gjest: 2020-02-16


8 av 10

+
Hyggelig hotellpersonell, god service. Gode senger, Fin hage og omgivelser. Yoga om morgenen :-)
-

Bekreftet gjest: 2020-02-16


8 av 10

+
Personalet var utrolig hyggelige! Og maten var veldig god. Vin og drikke var veldig gode og baristaen lagde god kaffe. Beliggenheten var strålende, rolig og flott. Bassenget var supert.
-
Det var litt masete middager med all informasjon og vinnere og alt som måtte annonseres. Hadde vært deilig med litt roligere stemning der. Safari ble litt for utdatert, mørk og rolig... tallerknene i bufferen var til dels skitne, det var litt ekkelt. Lukt av kattepiss rundt butikken var noe sjenerende. Om begge bassengene var oppvarmet kunne det vært veldig stas med en liten sklie i det ene, og et roligere område i det andre. Nå ble den ene delen ubrukt siden den var veldig kjølig.

Bekreftet gjest: 2020-02-16


7 av 10

+
Utearealet, rom og service
-
Resturant og mat bør forbedres

Bekreftet gjest: 2020-02-09


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-02-09


9 av 10

+
Butikk på området så vi kunne kjøpe ferskt brød hver dag.
-
Vet ikke.

Bekreftet gjest: 2020-02-09


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

2504 vurderinger
Utmerket
 
1526
Veldig bra
 
659
Bra
 
203
Mindre bra
 
66
Dårlig
 
50

Fem siste vurderinger

09.02.2020

Innlegg av Vacationer442225 Askøy, Norge

Vinterrefill

Vi er veldig fornøyde med vårt opphold på GGR!! 8.gangen vi er på denne lojasjonen og vi er strålende fornøyd med behandlingen vi får her, personale, maten, atmosfæren, leilighet og bassengområdet, alt sammen er prima!!🤗😁😎

 
05.02.2020

Innlegg av bohanor

Beste plassen med masse muligheter!

Dette er 8. gangen vi er på Green Garden og vi bare digger det! Barn, foreldre og besteforeldre. Masse muligheter med spa, flott trimrom ute/inne med egen PT 5 dager i uken inkludert, yoga 6 morninger, masse aktiviteter for små og litt større barn, oppvarmet basseng, flott bassengområde, romslige og gode leiligheter(vi var 6 stk. i 3-roms og hadde god plass) og flott terrasse/uteplass i leilighetene, rent og fint, veldig hyggelig betjening (som alltid), liten kiosk, grei gangavstand til sentrum og strand (går også gratis strandbuss), hyggelige og rolige omgivelser(må like barn), veldig god og variert mat. Topp trening med personlig trener hver ettermiddag! Tilpasses til det nivået man er på, så alle kan være med! Yoga hver morgen så gir en flott start på dagen før den deilige frokosten. Fersk presset juice og masse god mat. Vil og anbefale tur til regnskogen (organisert tur fra hotellet). Fantastisk tur i frodige og nydelige omgivelser! Anbefaler å reise hertil! Vi kommer igjen!

 
09.01.2020

Innlegg av KirstenAkselsen Haugesund, Norge

Flott familiehotell, god mat og fantastisk stab 🙂

Flott hotell med utrolig service innstilt staff 🙂 gid og temavariert mat. Mange aktiviteter for barn på dagtid og underholdning på kvelden. Rent og pent. Fin spasertur til sentrum av Playa de las Americas, som tilbyr ALT av restauranter, shopping og uteliv. Beste av Canariøyene jeg har besøkt!!

 
06.12.2019

Innlegg av Wenche77

Fantastisk!!

Vi bodde 1 uke på Green garden resort i en to-roms med markterrasse. Vi var 3 stk og hadde masse plass. Stor flott terrasse!! Bassenget var oppvarmet i den ene delen, var skjønt og kunne gå uti uten at du frøs raua av deg 😅 Vi hadde all inclusive og maten var god, nytt tema under middagen hver kveld og mye å velge mellom, frokosten var bra og samme med lunsjen. Må trekke fram Markos og Kati i restauranten, fantastiske mennesker, de hjelper med ALT!! Vi hadde med en med cøliaki og de var veldig gode til å få han til å trives og lagde både pannekaker og pizza KUN for han, pasta kunne han også få. Alt i alt så hadde vi en fantastisk ferie, utrolig fin plass, passe lengde til las Amerikas og los christianos 😊

 
25.11.2019

Innlegg av hagy878 Egersund, Norge

Like bra hver gang!

Dette var 8 gangen vår på Green Garden, men denne gangen hadde vi med barn, svigerdatter og barnebarn( 7 år og 10 måneder) De likte plassen veldig bra, mye aktiviteter som 7 åringen kunne være med på. Ellers så er betjeningen like smilende og blide som alltid og mat, uteområde, rengjøring var like bra som det pleide. Vi har allerede bestilt neste sydentur til våren igjen og den går også til Green Garden.