1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Green Garden Resort – Vinter

apollo mondo selected

 • • Bestill leilighet med eget basseng
 • • Gratis hotellbuss til stranden

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Green Garden Resort passer både for golfentusiaster og barnefamilier. Hotellet ligger rett ved golfbanen og bare 10 minutter fra badelandet Siam Park. Høy standard og mange fornøyde gjester plasserer hotellet i Apollo Mondo Selected-kategorien. Her finner du Club Polly & Mino, Apollos svømmeskole, Mondo Coffee samt at du blir tilbudt gratis morgenyoga.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

2-romsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn. 2-romsleiligheter superior for 1-4 personer, hvorav 1 barn. 2-romsleiligheter deluxe for 1-4 personer, hvorav 1 barn. 3-romsleiligheter i etasje for 2-6 personer, hvorav 1 barn. 3-romsleiligheter superior med eget basseng for 2-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

Stor fin leilighet med alt vi trengte.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 2 km
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Green Garden Resort i Playa de las Americas er et hyggelig leilighetshotell i lokal byggestil. Hotellet har et stort og innbydende bassengområde med barnebasseng, gratis solsenger, parasoller og poolbar. Gratis badehåndklær finner du i rommet og betaler en avgift ved bytte. Ett av de to voksenbassengene er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær.

Middagsrestaurant og Mondo Coffee
I poolbaren serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffé. Barna har en egen buffé. Det er også en à la carte-restaurant som serverer internasjonale retter med italiensk touch og den kanariske restauranten Sahara (stengt søndag og mandag).

I Apollos kaffe- og juicebar Mondo Coffee kan du unne deg det lille ekstra. Det er baristaer fra Johan & Nyström som har lært opp kafépersonalet i kunsten å lage den perfekte espressoen, men du kan også ta ett glass vin, nypresset juice, lokale bakverk og iskrem med tilbehør – alt av høyeste kvalitet. Kaféen er som lekerommet designet av Jon Eliason.

Trening og avslapping

Gratis treningsrom for deg som liker å trene, og der er det en personlig trener hevr dag mellom kl. 17 og 18, uten ekstra kostnad. Gratis morgenyoga fem ganger i uken og det tilbys gratis treningsøkter med utdannede skandinavisktalende instruktører av og til. Ukeprogrammet får du på hotellet.

Hotellet har også et lite spa med behandlinger, jacuzzi og dampbadstue mot avgift. I tilknytning til hotellet er der også flere løpe- og sykkelstier. Bordtennis og biljard mot avgift. Gåstaver, sykkel- og løpevogner kan lånes (mot depositum) i resepsjonen.

Polly & Mino Playtime og svømmeskole
Fem dager i uken har vi velutdannet, skandinavisk personale i lekerommet Pollynesien. Da venter Polly & Mino Playtime – to timer fylt med morsomme og lærerike aktiviteter. En kveld i uken er det minidisko. I tillegg er det svømmeskole med skandinavisktalende svømmelærere. Les mer om Apollos svømmeskole.

Nyhet! Club Polly & Mino

Fra og med vinteren 2019/20 vil Polly & Mino Playtime erstattes av Club Polly & Mino. Her deltar barna i et bredt aktivitetsprogram med Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino, og det vil fremdeles være Apollos svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere. På Club Polly & Mino står morsomme aktiviteter i sentrum, med mulighet til å lære seg masse nytt som å hilse på landets språk eller lage en lokal rett. Les mer om Club Polly & Mino.

Bestill vår barnepakke

Reiser du med små barn? Da kan du forhåndsbestille barnepakken vår med barnestol, sprinkel-/reiseseng og trillevogn. Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Min reise og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig.

Gratis hotellbuss til strender og badeland

Det er ca. 2 kilometer til Playa de Trota og ca. 2,5 kilometer til den populære stranden  Playa de las Vistas i Los Cristianos. Gratis hotellbuss mandag til lørdag til Playa de las Vistas og badelandet Siam Park. Ca. 2 kilometer til sentrum av Playa de las Americas.

Øvrig
Gratis WiFi i fellesområdene. Spillrom med internettilgang (mot avgift). Deponering i resepsjonen mot avgift. Vaskeri der du selv kan vaske tøy, mot avgift. Minimarked. Kveldsunderholdning i bufférestauranten 4 ganger i uken. Begrenset trafikk ved hotellet.

Her finner du liste over alle våre Apollo Mondo Selected-hotell.

Måltider

Ingen.
Frokostbuffé, halvpensjon eller All Inclusive mot tillegg. Når voksne bestiller måltider mot tillegg, spiser barn 2-11 år for 1 krone.

Kontakt selgerne våre dersom du vil bestille måltider i juleferien. I denne perioden må det også betales et tillegg for jule- og nyttårsmiddag.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

- Frokostbuffé i poolbaren kl. 7.30-10.00
- Snacks og iskrem i poolbaren kl. 11.00-13.00 og kl. 16.00-18.00
- Lunsjbuffé i poolbaren kl. 13.00-15.00
- Middagsbuffé i poolbaren kl. 18.00-21.00. Én middag, kanarisk á la carte-meny, i Restaurant Sahara pr. uke, merk at Sahara er stengt søndager og mandager (bordbestilling)
- Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 11.00-23.00

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til og med lunsj avreisedagen.

Verdt å vite

Ved innsjekking registreres gjestenes kredittkortnummer som et sikkerhetstiltak (dog blir ikke et beløp reservert). Det er kun heis i hovedbygningen, og ikke i toetasjesbygningene der leilighetene ligger.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Mange fornøyde gjester
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis treningsrom og WiFi

Direkte transport t/r hotellet

Som gjest på Green Garden Resort kan du bestille transport direkte t/r flyplassen. Det betyr at transferbussens første stopp alltid er på Green Garden Resort og ved avreise er det alltid siste opphentingssted før flyplassen. Bestill transporten i når du bestiller reisen på apollo.no eller ring oss på 21 01 75 40. Har du allerede bestilt reisen kan du legge til transport via Min reise.

Kart over sykkelstier og løperunder

Her kan finner du kart for sykling og løping i området rundt Green Garden Resort. Rundene for sykkel er 2,7 mil og 5,7 mil lange. De for løping er 4,1 kilometer5,9 kilometer og 6,4 kilometer lange.