Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Lekre dobbeltrom med to enkeltsenger og mulig med ekstraoppredning på sovesofa. TV og minikjøleskap (fylles ved forespørsel, mot avgift). Nespressomaskin hvor de første kapslene er gratis, resten mot avgift. Putemeny. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekåper og tøfler. Strykefasiliteter. Noen rom med åpen planløsning med badekar midt i rommet. Separat dusj og wc med glassvegg. Hårføner. Balkong, noen med havutsikt eller begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 m²
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Enkeltrom

Fine enkeltrom med stor seng. TV og minikjøleskap (fylles ved forespørsel, mot avgift). Nespressomaskin hvor de første kapslene er inkludert, resten mot avgift. Putemeny. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekåpe og tøfler. Strykefasiliteter. Åpen planløsning med badekar midt i rommet. Separat dusj og wc med glassvegg. Hårføner. Balkong, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 m²
Antall personer: 1

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Gran Tacande Costa Adeje, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn