Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,8 av 10 Basert på 8 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
9,8 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Service
 
9,6 / 10
Fasiliteter
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
9,2 / 10
Rom / leilighet
 
9,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,4 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

,

+
-

Bekreftet gjest: 2019-04-21


10 av 10

Magne,
Stord

+
-

Bekreftet gjest: 2019-02-24


9 av 10

Terje,
Vikersund

+
-

Bekreftet gjest: 2018-12-02


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

92% anbefaler hotellet

1692 vurderinger
Utmerket
 
1237
Veldig bra
 
363
Bra
 
77
Mindre bra
 
13
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

26.02.2019

Innlegg av MaAnHe Stord, Norge

Rolig og sentralt.

Dette er et hotell for voksne. Hotellet har svømmebasseng og solstoler både i hagen og på taket. Mange solsenger, så det burde være unødvendig å okkupere dem om morgenen, og gjerne ikke bruke de i det hele tatt. Renholdet er utmerket. Damene som jobber i frokostsalen er utrolig effektive med å rydde bordene. Man kan også spise på en nydelig uteterasse. Frokosten var god med mange forskjellige sorter pålegg, og man kan få nystekt speilegg og omeletter. Det serveres middag i denne restauranten om kvelden, og det er av og til show i baren. Bassengrestauranten var grei for lunsj. Ok mat og service. Fikk dessverre et rom med utsikt til kun et gjerde, så vi var ikke der så mye, men rommet var ok ellers. Kort vei til strandpromenaden.

 
16.02.2015

Innlegg av unnicarl Oslo, Norge

Et lykkens sted for kropp og sinn

Dette var vårt femte besøk på Adrian Hotels på Tenerife. Idet man går inn hoveddøren, kjenner man atmosfæren av trivsel! De ansatte gjør alt de kan for at oppholdet skal bli bra. Vi ønsket å forlenge vårt opphold, hotellet var i utgangspunktet fullt, men de jobbet med puslespillet og fant rom,- til og med der hvor vi ønsket. Siden sist vi var der, er rommene pusset opp, smakfullt og nydelig ned til hver minste detalj. Arbeidet som er utført er av ypperste klasse, vi bare nøt! Og renholdet som utføres,- har skrytt av det før, og må gjenta det,- flott arbeid! Basseng på taket, med nydelig vann uansett vær, var også nytt av året,- smakfullt! Bassengterrassen har nydelig utsikt både mot sjøen og oppover dalen. Colon Guanahani prydes av sin frokostrestaurant /- terrasse, et nydelig sted med springvann, vakker møblering og god service. Det eneste vi kunne ønsket oss, var en nordisk TV-kanal, eller kanskje en mulighet for å oppgradere til flere kanaler, som for oss ville vært en norsk. Vi var nok de eneste norske der.....Så takk for oss for denne gang, vi kommer garantert igjen. Vi anbefalte stedet til reisefeller på flyet, så det kan nok hende det blir flere nordmenn etterhvert.

 
29.12.2010

Innlegg av metalzoic Aberdeen, Storbritannia

Helt overhypet dårlig hotell

Jeg er vanligvis mer eller mindre enig med vurderinger her og har brukt dem som grunnlag for mange vellykkede turer tidligere, men jeg får det bare ikke til å stemme med dette hotellet, som er det første jeg faktisk har skrevet en anmeldelse om..positivt... Hoveddelen av rommet var rent, bra solterrasse. Negativt.... rommets bad var turkist og utrolig 70-tallspreget... dusjen hadde mugg over hele taket. Ikke i nærheten av et 3-stjerners, glem 4, Frokosten var grunnleggende... omeletter var ok men dette er det første 4-stjerners på Tenerife jeg har vært som får grillkokken til å lage bacon... og rasjonerer det derfor effektivt... ta en titt på hvordan det 4-stjerners Mare Nostrum Resort lager frokost ... 10 ganger så god som denne. "Ingen bilpark" ble jeg fortalt av fyren i resepsjonen, da finner jeg ut her inne at jeg kan bruke den på søsterhotellet ... unødvendig av ham å være som dette ... ikke bo her, jeg vil aldri komme igjen

 
17.11.2019

Innlegg av woody044 North Yorkshire

Another Great Holiday

We have just had 10 nights in our favourite Hotel. As I have said plenty of times before the Staff are amazing and their warmth and friendliness make you feel special. The cleaners are the best I have come across and clean the room thoroughly every day without cutting corners. The staff in the dining room and poolside bar work incredibly hard with a big smile on their faces. The food is well cooked and varied, not as good as some 5 stars but this is not a 5star and we are not paying 5 star prices. The sun beds are by far the most comfortable we have ever come across and the pool area is very pretty and the plants and shrubs are well cared for. Sometimes it is a little quiet and some faint music in the background would be good but I do understand that not everyone would like that. The reception staff are most helpful and friendly and any small query was sorted quickly. I would not stay in any other hotel in Tenerife and thank all the staff for another amazing holiday. We will be back in April.

 
16.11.2019

Innlegg av mary c Norfolk, Storbritannia

Fabulous

This is a very special hotel. Everything about it was of high standard; food was plentiful, great choice, the rooms were spotless and beautifully presented. The staff are the greatest asset, happy, smiling, nothing was too much trouble. The three swimming pools were clean and safe, two of them overlooked by a lifeguard. I will be back and thank you Hotel Guanahani for a lovely holiday.