Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,5 av 10 Basert på 11 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
9,5 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Service
 
9,5 / 10
Fasiliteter
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
8,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,4 / 10

10 siste vurderinger


7 av 10

Rune,
Oslo

+
Beliggenheten
-
Rommet luktet intenst av møllkuler eller noe lignende. Alle solsenger var opptatt av håndkler om de var i bruk eller ikke.

Bekreftet gjest: 2018-03-25


10 av 10

,

+
-

Bekreftet gjest: 2019-04-21


10 av 10

Magne,
Stord

+
-

Bekreftet gjest: 2019-02-24


9 av 10

Terje,
Vikersund

+
-

Bekreftet gjest: 2018-12-02


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

92% anbefaler hotellet

1653 vurderinger
Utmerket
 
1202
Veldig bra
 
359
Bra
 
77
Mindre bra
 
13
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

26.02.2019

Innlegg av MaAnHe Stord, Norge

Rolig og sentralt.

Dette er et hotell for voksne. Hotellet har svømmebasseng og solstoler både i hagen og på taket. Mange solsenger, så det burde være unødvendig å okkupere dem om morgenen, og gjerne ikke bruke de i det hele tatt. Renholdet er utmerket. Damene som jobber i frokostsalen er utrolig effektive med å rydde bordene. Man kan også spise på en nydelig uteterasse. Frokosten var god med mange forskjellige sorter pålegg, og man kan få nystekt speilegg og omeletter. Det serveres middag i denne restauranten om kvelden, og det er av og til show i baren. Bassengrestauranten var grei for lunsj. Ok mat og service. Fikk dessverre et rom med utsikt til kun et gjerde, så vi var ikke der så mye, men rommet var ok ellers. Kort vei til strandpromenaden.

 
16.02.2015

Innlegg av unnicarl Oslo, Norge

Et lykkens sted for kropp og sinn

Dette var vårt femte besøk på Adrian Hotels på Tenerife. Idet man går inn hoveddøren, kjenner man atmosfæren av trivsel! De ansatte gjør alt de kan for at oppholdet skal bli bra. Vi ønsket å forlenge vårt opphold, hotellet var i utgangspunktet fullt, men de jobbet med puslespillet og fant rom,- til og med der hvor vi ønsket. Siden sist vi var der, er rommene pusset opp, smakfullt og nydelig ned til hver minste detalj. Arbeidet som er utført er av ypperste klasse, vi bare nøt! Og renholdet som utføres,- har skrytt av det før, og må gjenta det,- flott arbeid! Basseng på taket, med nydelig vann uansett vær, var også nytt av året,- smakfullt! Bassengterrassen har nydelig utsikt både mot sjøen og oppover dalen. Colon Guanahani prydes av sin frokostrestaurant /- terrasse, et nydelig sted med springvann, vakker møblering og god service. Det eneste vi kunne ønsket oss, var en nordisk TV-kanal, eller kanskje en mulighet for å oppgradere til flere kanaler, som for oss ville vært en norsk. Vi var nok de eneste norske der.....Så takk for oss for denne gang, vi kommer garantert igjen. Vi anbefalte stedet til reisefeller på flyet, så det kan nok hende det blir flere nordmenn etterhvert.

 
29.12.2010

Innlegg av metalzoic Aberdeen, Storbritannia

Helt overhypet dårlig hotell

Jeg er vanligvis mer eller mindre enig med vurderinger her og har brukt dem som grunnlag for mange vellykkede turer tidligere, men jeg får det bare ikke til å stemme med dette hotellet, som er det første jeg faktisk har skrevet en anmeldelse om..positivt... Hoveddelen av rommet var rent, bra solterrasse. Negativt.... rommets bad var turkist og utrolig 70-tallspreget... dusjen hadde mugg over hele taket. Ikke i nærheten av et 3-stjerners, glem 4, Frokosten var grunnleggende... omeletter var ok men dette er det første 4-stjerners på Tenerife jeg har vært som får grillkokken til å lage bacon... og rasjonerer det derfor effektivt... ta en titt på hvordan det 4-stjerners Mare Nostrum Resort lager frokost ... 10 ganger så god som denne. "Ingen bilpark" ble jeg fortalt av fyren i resepsjonen, da finner jeg ut her inne at jeg kan bruke den på søsterhotellet ... unødvendig av ham å være som dette ... ikke bo her, jeg vil aldri komme igjen

 
13.09.2019

Innlegg av LynnJohnston Wishaw, Storbritannia

Our little piece of heaven on Earth

We have just returned from our 3rd visit to this wonderful hotel. We have already booked up again for next year. We have totally fallen in love with this very relaxing, tranquil, quiet hotel. There is absolutely nothing we can find fault with here. The staff, food, location and the hotel itself are perfect. Nothing is too much for the staff when you ask. If you want to be involved with the staff they’re always there for you, if you want to be left in peace, they understand that too. It’s so central for all the local bars, restaurants & hustle and bustle of the nightlife. When in the hotel itself you’d think you were in the middle of nowhere. It’s so peaceful. Again we upgraded to a suite on the roof and will be doing so again every year from now. Colón Guanahaní it was a pleasure and thanks again for having us. We love you.

 
09.09.2019

Innlegg av LiznKeith Scarborough, Storbritannia

Relaxation at its best

Currently on the penultimate day of our holiday. Our third visit to the Colon Guanahani and it certainly won’t be our last. This is the hotel we visit when we want excellence in service and true relaxation. We weren’t disappointed. The staff are outstanding and nothing is too much trouble. Everywhere is spotlessly clean and room facilities provide everything you need. We were allocated a room on the 3rd floor looking down towards the sea as we asked. Free safe, tea and coffee and bowl of fruit and bottle of Cava to welcome us. Nice touch. I note that some visitors complain about the food. Ok, the food area is smaller then we have experienced but what there is is varied and tasty. Quality not quantity. No complaints from us. Pools are nicely heated and great to escape from the Tenerife heat we have at the moment. Thank you Colon Guanahani for another memorable break.