Adrian Colon Guanahani

  • • Flere oppvarmede bassenger
  • • Kjent for sitt gode kjøkken

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Adrian Colon Guanahani er et pent hotell med god atmosfære og utmerket beliggenhet nær stranden. Flere basseng og et velrenommert kjøkken. En ferieoase!

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Enkeltrom for 1 person. Superiorrom for 2 personer. Suiter for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,2 av 10
Basert på 18 vurderinger

Siste vurdering

Frokosten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 150 m
Til sentrum: 150 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Adrian Colon Guanahani er et voksenhotell med aldersgrense 16 år. Hotellet ligger nær både Costa Adeje og Playa de las Americas. På hotellet er det bassengområde med to saltvannsbasseng samt et ferskvannsbasseng og en jacuzzi på taket, som alle er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Pool-/snackbaren La Pergola med snacks og lunsj à la carte.

Bufférestaurant med frokost- og middagsservering med temakvelder flere ganger i uken. Pent antrekk gjelder i restauranten. Live musikk i baren Sala om kvelden. Kveldshow flere kvelder i uken.

Hotellet har et sportområde med et gratis lite trimrom og bordtennis. Tennis mot avgift på søsterhotellet Jardines de Nivaria (ca. 50 meter unna).

Gratis WiFi i fellesområdene. Spa med gratis badstue, jacuzzi og hamam. Massasje mot avgift. Room service (kl. 8.00-22.00), og vaskeriservice mot avgift. Det er ca. 150 meter til sentrum og strand i Playa Fañabe, ca. 3 kilometer til nærmeste golfbane. Gjennomgangstrafikk.

Måltider

Frokostbuffé og nyttårsmiddag. Halv- og helpensjon mot tillegg.

Hoteller for voksne skal alltid ha
  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • WiFi i fellesområdene