Vigilia Park

På Vigilia Park bor du i romslige leiligheter midt i den koselige fiskerbyen Puerto de Santiago på Tenerife. Med to fine bassengområder, hvorav ett ligger på taket og frister med en uslåelig utsikt. I hotellets restaurant spiser du godt og rett utenfor hotellet ligger det flere restauranter og barer.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Treromsleiligheter for 3-6 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 1 km
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Vigilia Park ligger i den gamle fiskerbyen Puerto de Santiago, rett sør for Los Gigantes på Tenerife. Hotellet har to bassengområder, der ett ligger på bakkeplan mens det andre ligger på taket og har barnebasseng. Bassenget som ligger på bakkeplan er oppvarmet til 20 grader vinterstid, men husk at temperaturen i bassenget kan være lavere om morgenen, kvelden og ved dårlig vær. Fra takbassenget har du panoramautsikt over de mektige Los Gigantes-klippene, og i godt vær kan du til og med se naboøyene La Gomera og La Palma. Ved begge bassengene er det solsenger, parasoller og poolbar som serverer drikke og enkle retter. Hotellets bufférestaurant La Tasca serverer frokost og middag.

WiFi i fellesområdene mot avgift. Hotellet har morsomme aktiviteter for hele familien, blant er det en liten minigolfbane, biljard og bordtennis mot avgift. Det er også en lekeplass. Vil du trene i ferien er det et treningsrom til fri benyttelse for gjestene på hotellet. Gratis badstu. Like ved ligger det et stort shoppingsenter. Naturlig havbasseng finnes ca. 500 meter fra hoteller, og nærmeste strand med svart lavasand ligger ca. 1 kilometer fra hotellet. Rett ved hotellet er det en bussholdeplass så det er enkelt å ta seg rundt på øya med lokalbuss.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokostbuffé eller halvpensjon mot tillegg.

Åpningstider i La Tasca Restaurant:

  • Frokostbuffé kl. 7.30-10.00
  • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30

Poolbaren Vitaminas er åpen mellom kl 10.00 og 23.00.
Poolbaren Vistas er åpen mellom kl. 10.00 og 18.00.