Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 176 vurderinger
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,2 / 10
Fasiliteter
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
7,6 / 10
Rom / leilighet
 
8,6 / 10
Service
 
8,2 / 10

Siste gjestevurderinger


6 av 10

Morten,
Nærbø

+
Fasilitetene
-
Sengene

Bekreftet gjest: 2020-01-05


9 av 10

Göran Torbjörn,
Arvika

+
Adults club
-
Mera temarestauranger att välja på. Den som fanns var under all kritik. Dålig mat o ingen service, man fick ju hämta både sallad o efterrätt själv. Restaurangen passar som en strandrestaurang med lunchutbud.

Bekreftet gjest: 2019-12-22


6 av 10

Oddvar,
Kristiansand

+
Maten og hygienen var bra.
-
Støynivået i matsalen. Må støydempes. Når vi kom for å spise var det flere ganger ikke ledig bord innen det området av salen som skulle brukes. Store deler av salen/mange bord skulle stå ubrukt. Vi fikk kjeft to ganger fordi vi hadde tatt oss til rette på bord som ikke skulle brukes. Generelt må det gjøres bedre skiller mellom barnefamilier og voksne. Hotellet må bedre følge opp forbudet mot å okkupere solsenger hele dagen uten å nytte dem.

Bekreftet gjest: 2019-12-15


7 av 10

Hege,
Oslo

+
Bassengområdet
-
Servicen i restauranten var dårlig. Vi opplevde at vi omtrent var til bry.

Bekreftet gjest: 2019-11-24


10 av 10

Leif Bolkesjø,
Notodden

+
Avdeling for voksne
-

Bekreftet gjest: 2019-10-27


9 av 10

Janine Maria,
S

+
-

Bekreftet gjest: 2019-04-22


9 av 10

Per Oddvar,
Loddefjord

+
et flott hotell som vi har bodd på 7 ganger
-
men det ble en trist siste dag da jeg ble matfoirgiftet i restutangen om kvelden, så vi kommer nok ikke tilbake den 8 gangen

Bekreftet gjest: 2019-04-21


9 av 10

Lars Olaf,
Kongsberg

+
At det var adskilt fra familier med barn og voksene. At VIP ble skjermet for øvrige gjester. Rikelig med utvalg mht mat. At hotellet var rent og betjeningen var alltid på plass. Fint at alkoholserveringen stengte ved midnatt, det ble således ro på et så stort hotell. Men vi har bare gode minner fra hotellet.
-
Informasjonen vi mottok ved adkomst til hotellet var mangelfull. Savnet et kart som viste navnet på de ulike spisestedene og barene. Selv om hotellet kun hadde en avstand på ca 100 m fra stranden ble det ikke opplyst at det var stor fare for ikke kunne bade i sjøen pga store bølger. Dette førte til at det kun var tre av syv dager av vårt opphold hvor det var mulig å bade i sjøen. Ansatte ved hotellet burde kunne mer en spansk, med unntak av de som var i resepsjonen så var ansatte spansktalende.

Bekreftet gjest: 2019-04-14


10 av 10

Odd Erik,
Stavanger

+
Egentlig alt, vi var storfornøyd
-
Kanskje en vannkoker på rommet, til å lage kaffe på morgenen.

Bekreftet gjest: 2019-04-14


10 av 10

Alf Ingvar,
Egersund

+
-

Bekreftet gjest: 2019-04-14


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

6510 vurderinger
Utmerket
 
2872
Veldig bra
 
2382
Bra
 
843
Mindre bra
 
246
Dårlig
 
168

Fem siste vurderinger

28.03.2018

Innlegg av Liv K Hamar, Norge

Flott

Bra hotell, rent og pent alle steder. Lite skandinaver her, men det er ok. God mat, meget gode brød for norsk frokost. Flotte desserter. Vanngym, trimrom, spa. Fine basseng, underholdning, sportsbar, pianobar. Eneste anken er litt mye støy i restauranten ved rydding av bord, og synes det kunne vært litt mere sauser til middagen. Lite å tilby utenfor hotellet og stranden er svart lavasand.

 
17.02.2018

Innlegg av wencheda Stavanger, Norge

Fint hotell

Var her en uke sammen med familien min, hotellet hadde fin standar og var moderne. Om vi skal sette fingeren på noe så var flere av betjeningen (servitører, kokker og resepsjonister) lite hyggelige. Da de var mer opptatte av å gjøre jobben sin, enn av å være høflig. Så sa du god morgen til kokken, fikk du som oftest ikke noe svar tilbake. Hadde et supert opphold her :)

 
05.01.2015

Innlegg av Espen H Stavanger, Norge

Vi feiret nyttår her 2014-2015

Fint all inklusiv hotel, ryddig og reint, stille og rolig område, fint hotel og reise til med barn, grei underholdning om kvelden, bra mat og drikke fra morgen til kveld, flinke og blid betjening på alle poster. Flott mat og underholdning på nyttårs aften🎉🎊👍👌👐 Flinke og behjelpelige når det gjelder å ordne alt rundt mat til mennesker som har gluten og laktose inntoleranse til alle måltider. Vi betalte ekstra for hav utsikt men ser ikke vits med dette, ville heller hatt rom litt i høyden mot basseng område. Vi like oss kjempe godt her og kan godt tenke oss tilbake. Alt i alt et av de beste all inklusiv hotellene vi har vært på.

 
17.01.2012

Innlegg av Stein E Bergen, Norge

Reise til Tenerife

Jeg kan anbefale småbarnsfamilier og eldre å benytte hotel Playa de la Arena. Området utenfor hotellet har lite å tilby, og for ungdom er ikke dette stedet. All inclusive gjør turen faktisk mye billigere enn om vi skulle spist ute hver dag, selv med noen dager "hjemmelagd mat" En advarsel! Si stopp til servitøren når han skal slutte å skjenke brandy i glasset. Ellers renner det nesten over både i glasset og i hodet!

 
08.11.2011

Innlegg av Inge_11_11 Stavanger, Norge

4 stjerners med all inclusive!!!

Ved 4 stjerners all inlusive så forventer du en viss standard. Rengjøring:Kakkerlakker i seng! ikke bra, purring for å få skifte handklær på rommet! ikke bra,ingen spyling på utearealet den uka vi var der!ikke bra, det så rett og slett slitt ut rundt bassengområdet. Maten!Stor og flott spisesal! Maten! alt smakte det samme, når fisk og kjøtt har lik smak så blir du fort lei maten, så det endte opp med at vi gikk ut på noen lokale resturanter for å spise selv om vi hadde all inclusive.Heldigvis så er det noen små resturanter rett nedenfor hotellet som har veldig bra mat. Har vært på all inclusive før på 4 stjernes hotell, som var mye bedre på maten en hva dette hotellet var. Vi kommer ikke til å reise tilbake til dette hotellet.