Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 93 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
7,5 / 10
Mat og drikke
 
8,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,5 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Tore,
Kongsberg

+
Det aller beste var en fantastisk og variert frokost hver morgen. Det var et rolig og sentralt beliggende hotell med et fint og uformelt resepsjons område. Hotellet hadde et flott lite bassengområde og en liten bar som serverte enkle lunsjretter og drikke. Det var ikke var lov til å reservere solsenger, dette medførte at det alltid var ledige solsenger til disposisjon. Det var også en terrasse på taket i 8. etasje, hvor en i fred og ro kunne nyte solen. Betjeningen var blide og imøtekommende. Rengjøringen var bra.
-
Ikke noe stort problem, men en tettere dør mellom leiligheten og gangen utenfor ville vært bra.

Bekreftet gjest: 2019-04-14


8 av 10

Tove,
Hedmark

+
Sentral beliggenhet
-
Kan kanskje gjøre litt mer ut av resepsjonsområdet/baren. Baren var ikke åpen en eneste dag/kveld de 14 dagene vi bodde på hotellet.

Bekreftet gjest: 2019-03-17


8 av 10

,

+
Rolig og avslappande
-

Bekreftet gjest: 2019-03-10


7 av 10

Arvid ,
Kristiansand

+
Fred og ro
-

Bekreftet gjest: 2019-03-10


6 av 10

Jon,
kvikne

+
Utgangspunkt et ok hotell men aleggsarbeid med opprusting av en hel gate var ikke vettugt.
-
ærlighet med opplysninger om arbeider må vøre riktig

Bekreftet gjest: 2019-02-24


5 av 10

Trygve,
Stavanger

+
beliggenheten
-

Bekreftet gjest: 2019-02-17


5 av 10

Kjell ,
Hommersåk

+
Vi fikk havutsikt
-
Den maten som skulle være varm ved frokosten var ofte kald.Det var mye arbeid utenfor og det var veldig mye bråk som forstyrret under frokosten og enda mer da vi lå ved bassenget.Burde hatt øreklokker pga mye lyd fra pigghammer som var veldig forstyrrende.Burde blitt informert om alt arbeidet som foregikk på utsiden på forhånd

Bekreftet gjest: 2019-02-17


8 av 10

Ellen,
Bergen

+
Frokost
-

Bekreftet gjest: 2019-02-17


7 av 10

kjell,
Rasta

+
Usnobbet og greit.
-

Bekreftet gjest: 2019-02-17


10 av 10

Monica,
Florvåg

+
Stille og rolig, flott frokostbuffet
-

Bekreftet gjest: 2018-12-30


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

63% anbefaler hotellet

523 vurderinger
Utmerket
 
169
Veldig bra
 
225
Bra
 
76
Mindre bra
 
23
Dårlig
 
30

Fem siste vurderinger

04.06.2019

Innlegg av toreb34 Oslo, Norge

Et rolig hotell midt i sentrum med et rolig lite basseng i 4. etasje

Dragos Del Sur ligger midt i det lille sentret Puerto del Santiago, en rolig plass som ikke er overtatt av turismen. Selv om hotellet ligger i sentrum er det rolig og behagelig. Bassenget i 4. etasje har mer enn nok solsenger, ikke lov å okkupere solstoler med å legge håndkledet på solsengen, hvis du ikke er tilstede ved bassenget, veldig bra regel. Hotellet er rent og ryddig og personalet er hyggelig og hjelpsomme. Hotellet har store leiligheter, ganske nyoppusset. På taket i 8. etasje er det sol terrasse, uten basseng, men med dusj. Det aller beste var frokosten, en variert og smakfull frokost, kanskje den beste frokosten jeg har fått servert på hotell. Rommet ble rengjort hver dag. Jeg reiser gjerne tilbake til dette hotellet. Dette er ett hotell for de som liker fred og ro, ikke for party løver.

 
14.04.2019

Innlegg av EdmundN32

Sentralt , super frokost, vennlig betjening.

Første gang på Dragos Del Sur. Veldig godt fornøyd. Meget sentralt, kort vei til alt. Fint å starte dagen med en god frokost. Bare en liten spasertur til La Arena stranda og flott å gå strandveien til Acala.

 
30.11.2018

Innlegg av Arnfinn V Jorpeland, Norge

Senior tur med venn

For sjette år på rad er vi på kanariske øyer og går turer. I år endte vi på Tenerife og Dragos del sur. Flott leilighetshotell. Vi vil ha leilighet for å kunne ha hver vårt soverom. Frokost inkludert og den er formidabel. Vi klarer ikke gå fra frokosten uten å ha spist litt for mye. Rent og pent. Trenger ikke skifte håndkle hver dag, men det blir gjort. Jeg rydder senga selv og da tar e seg ikke bryet med å bedre den. Absolutt et hotell å anbefale. Fin bassengbar, hyggelig personale.

 
12.11.2018

Innlegg av Kaj Elkjær K Kongsvinger, Norge

Helt greit hotell for oss

Hadde en liten leilighet med havutsikt i 6. etasje. Passe størrelse for to. Ingen problemer under vårt opphold, grei rengjøring og fin betjening i frokostrestauranten som serverte grei frokost med flere valgmuligheter. Benyttet for øvrig ikke noen tjenester eller hjelp fra hotellet, men fint og rolig område. Vi spiste alle hovedmåltider ute med flere gode restauranter i nærheten. Ser andre har hatt problemer med ulike type insekter og kryp på hotellet, vi observerte ikke noe av dette og så ikke noe slik i leiligheten vår.

 
31.12.2015

Innlegg av Siw127 Kristiansand

Kakerlakker og stjeling

Da vi ankom hotellet og fikk sjekket inn så ble vi kjempe fornøyd med leiligheten. 2 soverom, kjøkken og utsikt over havet. Kjempe greit for en liten familie på 4. Vi hadde på forhånd bedt om en sprinkelseng og fikk svar om at det skulle være klart på rommet når vi ankom. Det hadde de ikke gjort og siden vi ankom sent på kvelden så passet det dårlig med en liten baby på 3 måneder. Fikk ordnet det etterhvert. Dagen etter sjekket vi kjøkkenet og var maur over alt, ikke særlig hygienisk med babymat og desinfeksjon av flasker. De skulle ordne det, men ble aldri gjort. Vårt andre barn klaget over rare lyder i skapet hennes og hun våknet flere ganger om natten og sa at insektene stirret på henne. Viste seg at vi hadde, som vi vet om og har drept, kakerlakker. Vi reiste hjem dagen før vi trengte å sjekke ut og min søster skulle overta leiligheten den dagen. Vi lot derfor diverse godteri, øl og drikke igjen i skapene som hun skulle få. Men da hun sjekket så var alt borte. Rengjøringsdamene hadde vært inne på rommet, uten å vaske og ikke fjernet den ene døde kakerlakken på gulvet, men de tok alt annet. Min søster klaget og det var først da hotellet ble truet med politi at manageren kom ut å unnskyldte seg. Utrolig synd, dette hotellet var så fint og så mye potensial, men pga dyr og andre ting som ikke er nevnt her så vil jeg absolutt ikke anbefale det!! Arrogant holdning av hotell ledelsen.