Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Sted
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

54% anbefaler hotellet

837 vurderinger
Utmerket
 
154
Veldig bra
 
340
Bra
 
194
Mindre bra
 
90
Dårlig
 
59

Fem siste vurderinger

14.04.2019

Innlegg av S8762SCkevinl Los Cristianos, Spania

Helt ok hotell😊

Litt mye tull ved innsjekking. Ingen datamaksin som tok seg av dette så alt foregikk med penn og papir. Stod i nærmere 1 time i kø før vi fikk sjekket inn på hotellet. Rommene var heller ikke klare så måtte vente 2 timer på det også. Rommene var store og fine. Men kunne gjerne vært litt renere rom. Frokost og lunsj var helt ok. Spiste kun 1 dag der. Men et helt greit hotell med hyggelige ansatte. Rommene ble rengjort hele uken😊

 
05.02.2019

Innlegg av elisabethhon Trondheim, Norge

Har hatt en fantastisk uke på Tenerife.Mange fine fotturer.Fint vær og hyggelige restauranter.God mat og trivelige betje

Vi er veldig fornøyd med vårt opphold på hotell Alisios. Store fine rom og veldig bra renhold. Fikk rene håndklær ver dag. Hyggelige ansatte,vi var ikke ved bassenget,poolbaren eller restauranten,så kan ikke uttale meg om disse. Støyen plaget ikke oss da vi ikke tilbragte dagene på hotellet. Men skjønner dette kunne være forstyrrende for de som var ved bassenget på dagtid.Vi kommer gjerne tilbake.

 
29.12.2018

Innlegg av Sivkarinr Bryne, Norge

Ok hotell med store leiligheter

Ok hotell med store leiligheter og grei service. Frokosten i restauranten var helt ok. Begrenset med utstyr på kjøkkenet i leiligheten, så du bør ikke belage deg på å lage så mye mat selv. Mange restauranter i området.

 
28.12.2018

Innlegg av 844debby Oslo, Norge

Fantastisk hotel I bråkete omgivelser.

Super betjening, veldig god sanitereforhold, god mat, fint basseng og området, men vent ett år til å reise her på grunn av bråkete omgivelser. Er ikke mulig å slappe av med alt bråket pga nye konstruksjoner rundt hotellet.

 
10.04.2018

Innlegg av 005robertsen

Flott hotell

Bodde her med vårt barnebarn i en uke. Godt tilrettelagt for både barn og voksne. Godt renhold i leiliheten og fellesområdene. Det som ikke gir hotellet topp, var noen få ansatte som virket sure og ikke serviceinnstilt, med dette menes et par i bassengbaren, samt et par stykker i resepsjonen, vi var til frokost en gang, dette var mer enn nok, et voldsomt støynivå fra personalet når de skulle rydde, tallerkener o.l ble slengt på ryddevogner som skapte et øredøvende leven i restauranten, man ønsker ikke å spise i et slikt bråk.