1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Los Alisios – Vinteren 2018/19

  • • Mulighet for å kjøpe til All Inclusive
  • • Hyggelig bassengområde
  • • Romslige toromsleiligheter

Det hyggelige leilighetshotellet Los Alisios ligger på en høyde over Los Cristianos. Her kan du nyte utsikten og den rolige beliggenheten, og likevel ha gangavstand til strand og sentrum. Vil du ha litt frisk sjøluft i tillegg til avslappende solstunder ved det oppvarmede bassenget kan du ta gratisbussen fra hotellet ned til Playa de las Vistas.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

2-romsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

Fikk rom med balkong med ettermiddagssol.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 1,5 km
Til sentrum: 600 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Los Alisios har et fint bassengområde med en liten barneseksjon. Bassengene holder minimum 20 grader vinterstid, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solstoler og parasoller. Bassenghåndklær mot avgift. Pool-/snackbar med levende musikk et par kvelder i uka. Grillkveld i poolbaren en kveld i uka (inngår ikke i All Inclusive). Solterrasse med solsenger. Restaurant med uteservering.

WiFi mot avgift i fellesområdene. Tennis, biljard og massasje mot avgift. Gratis bordtennis og et lite trimrom med fire apparater. Myntvaskeri. Minimarked. Gratis hotellbuss til stranden to ganger om dagen.

Måltider

Ingen.
Frokostbuffé, halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.

Kontakt selgerne våre dersom du vil bestille måltider i juleferien. I denne perioden må det også betales et tillegg for nyttårsmiddag.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

- Frokostbuffé kl. 7.30-10.00.
- Snacks kl. 11.00-12.00, 16.30-17.30 og 21.30-22.30
- Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
- Is til barna kl. 15.00-16.00.
- Middagsbuffé kl. 18.30-21.00.
- Ubegrenset med forfriskninger, te, kaffe, øl, vin og lokale drinker kl. 11.00-22.30.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder frem til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Det er byggeaktivitet på nabotomta til hotellet som kan oppfattes som forstyrrende. Byggearbeidene er beregnet være klare i midten av mars.